fbpx

Treinkaartactie: NS Blokker Dal Vrij Dagkaart voor 15 euro (april 2015)

09 apr 2015 17:14

Deze Blokker is verlopen. Er zijn wel veel nieuwe aanbiedingen met goedkope treinkaartjes. Check de prijsvergelijker en vind de beste aanbieding voor jouw reis. Of geef je op voor onze nieuwsbrief voor goedkope treinkaartjes.

 

Bij Blokker zijn er weer treinkaartjes in de aanbieding! Voor 14,95 euro verkoopt Blokker een Dal Vrij Dagkaart. Daarmee kan er in de daluren door heel Nederland gereisd worden. Een reis die vóór de spits begint mag in de spits bij één vervoerder worden afgemaakt. De treinreis moet plaatsvinden tussen maandag 13 april en zondag 14 juni 2015, echter niet op Koningsdag (27 april).

De verkoop is donderdag 9 april van start gegaan, en loopt formeel tot en met 26 april. Echter, er is een grote kans dat het product eerder is uitverkocht. Ons advies: koop het treinkaartje online, dan weet je zeker dat je niet voor niets naar de winkel gaat. De bezorgkosten bedragen 1 euro, tenzij je de kaartjes op wil halen in een Blokker winkel. Dat is gratis. 

Reizen in de spits
Het treinkaartje wordt geleverd als wegwerp ov-chipkaart. Het kaartje is geldig door in- en uit te checken. Op zaterdag en zondag is het treinkaartje de gehele dag geldig. Op maandag t/m vrijdag kan er niet ingecheckt worden tussen 6.30 uur en 8.55 uur en tussen 16.00 uur en 18.25 uur. Ben je eerder ingecheckt? Dan kan je tijdens de spits wel gewoon reizen. Uitchecken tijdens de spits is geen probleem.

Spelregels
Het is de bedoeling dat de reis aanvangt binnen 30 minuten na incheck. Verder moet er per vervoerder worden in- en uitgecheckt. Veel treinreizigers reizen alleen met NS, en hoeven dus alleen bij het beginstation in te checken en bij het eindstation uit te checken. 

Koningsdag
Het treinkaartje is niet geldig op Koningsdag, meldt een woordvoerder van NS tegenover Treinreiziger.nl. Blokker heeft dat momenteel (zaterdag 11 april) nog niet op de website gemeld. Op het treinkaartje zelf staat het echter wel vermeld.

Ook geldig naar Leer
Het goedkope Blokker treinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Veolia, Syntus, Breng en Connexxion. Wil je met ICE of Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam Centraal v.v.) reizen? Dan heb je naast het Blokker-treinkaartje ook een toeslagbiljet nodig. Bij Arriva is het treinkaartje zelfs geldig tot aan Leer (Duitsland). Je moet dan wel in Leer in- of uitchecken (dat kan). In andere situaties kan je met de Blokker Dal Vrij dagkaart tot aan de grens reizen. (Let op: alleen dagkaartacties die op wegwerpchipkaarten worden geleverd zijn geldig tot aan Leer. AH- en Hema-dagkaarten dus niet.)

Afbeelding: Archief

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Trudy
1 jaar geleden

Hallo komen nog acties voor de zomer