fbpx

Alpenexpres: Retourtje wintersport € 89

03 sep 2009 16:37

Dit artikel is uit 2009. Lees hier meer over de aanbieding van de Ski-Trein voor seizoen 2010 / 2011.

Op wintersport naar Oostenrijk? Alpenexpres heeft een zeer voordelige aanbieding: vanaf 89 euro retour naar Oostenrijk. Voordelig op wintersport begint bij de trein! Boek uw treinticket voor de Alpenexpres via Alpenexpres.nl

De aanbieding van Alpenexpres heeft wel een aantal voorwaarden. Zo is het treinticket voor wintersporters beperkt beschikbaar en alleen te gebruiken bij de vertrekdata 1 januari, 8 januari en 12 maart 2010. Maximaal 2 personen kunnen per boeking gebruik maken van het aantrekkelijke tarief. Een week later gaat de reis op zaterdagavond weer terug, aankomst in Nederland op zondag morgen. Meer informatie over de Alpenexpres: zie Alpenexpres.nl. In het menu kunt u klikken op reserveren om een boeking te maken.

Actietarieven Alpenexpres

  • Slaap 6 (Slaapplaats in 6-persoons coupé), p.p. € 89,-
  • Slaap 4 (Slaapplaats in 4-persoons coupé), p.p. € 99,-
  • Transfer (Transfer Oostenrijk: per bus of taxi) € 22,-
     

Over de Alpenexpres
De Alpenexpres is een speciale trein voor wintersporters. De trein rijdt naar wintersportgebieden in Oostenrijk. Op vrijdagavond vertrekt de trein uit Utrecht en gaat met stops in Den Bosch en Venlo naar Oostenrijk. De treinen rijden via Wörgl en Kufstein Oostenrijk binnen. Een deel van de treinen gaat vervolgens richting Innsbruck en Landeck en een deel van de treinen gaat naar Zell am See en Bischofshofen. Wintersportplaatsen die niet door de trein worden aangedaan, zijn vaak via een bustransfer bereikbaar. Overzichtskaartje van alle Alpenexpes bestemmingen: zie hier. Uiteraard kunt u voor meer informatie terecht op Alpenexpres.nl.