fbpx

Artis met korting

Van elegante giraffes tot gigantische olifanten, en van stoere leeuwen tot prachtige vlinders en grappige pinguïns: in Artis is van alles te zien. In deze dierentuin in hartje Amsterdam leven de dieren in een omgeving die zo dicht mogelijk bij hun natuurlijke leefomgeving komt. Het perfecte dagje uit dus! Zou je graag Artis bezoeken, maar heb je maar een beperkt budget? Lees dan snel verder: het is namelijk mogelijk om kaartjes voor Artis met korting te bestellen! Zo kun je tot en met 31 mei een treinkaartje + toegang Artis kopen voor slechts € 28*. Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts € 16.

Info & Bestellen

Bewonder de mooiste diersoorten in Artis

Artis is de allereerste dierentuin van Nederland en onderscheidt zich van andere dierentuinen doordat het zich midden in het centrum van Amsterdam bevindt. Na een dagje dierentuin loop je dus op je gemak de stad in om een hapje te gaan eten. In Artis vind je maar liefst 750 verschillende diersoorten. Het ene moment loop je op de savanne tussen de zebra’s en leeuwen, het volgende moment word je omringd door haaien en de mooiste vissen. Dat is echter niet alles – ook vind je in deze dierentuin tal van verschillende boomsoorten en prachtige tuinen vol bloemen en planten. Artis is het perfecte uitje voor elke natuurliefhebber!

Ervaar Artis nu met korting

Ben je een echte dierenliefhebber en zou je de prachtige dierensoorten van Artis graag in het echt willen bewonderen? Bestel je kaartjes voor Artis dan nu met een mooie korting! Zo kun je bij de NS Spoordeelwinkel t/m 31 mei 2018 combitickets kopen. Voor slechts 28 euro krijg je een treinkaartje, inclusief toegang tot Artis. Ook de bus tussen Amsterdam Centraal en Artis is inbegrepen. Je kunt de combitickets gebruiken tot en met 30 juni.

Losse toegangskaartjes

Wil je een los toegangskaartje met korting? Dan kun je terecht op Artis.nl. Je krijgt dan 2 euro korting per persoon. Daardoor betaal je niet 23 euro per persoon, maar 21 euro. Tiqets.com verkoopt ook toegangskaartjes voor Artis. Dan betaal je de normale prijs. Ben je lid van de ANWB? Dan kun je via de ANWB voordelig toegangskaarten bestellen. Verder zijn er weinig andere kortingsacties voor Artis.

Alternatieven

Burgers Zoo met Korting (Arnhem)
Wildlands Zoo met Korting (Emmen)
Beekse Bergen met Korting (Safaripark)

Per trein naar Artis

Woon je niet in de buurt van Amsterdam en lijkt een dagje Artis met korting je wel wat? Het is verstandig om voor vertrek alvast uit te zoeken hoe je het best naar Artis kan reizen. Artis is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Het eenvoudigst is om eerst de trein te nemen naar Amsterdam Centraal. Vervolgens neem je tram 9 vanaf het station, of tram 14 vanaf de Dam. Stap uit bij de halte Artis, en het feest kan beginnen! Ook is het mogelijk om tram 10 te nemen. Deze tram stopt niet voor de deur, maar wel op loopafstand. Maak je gebruik van de aanbieding van de NS Spoordeelwinkel? Check dan bij welke GVB lijnen de actie geldig is.

* = Vanaf 1 juni verwijst deze link naar een nieuwe actie van de NS Spoordeelwinkel rond een dierentuin.

0 0 stemmen
Artikel waardering
2 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilibrord
5 jaren geleden

Artis? link wijst naar Apenheul!

l
5 jaren geleden

stom vind ik het. waarom niet tot september
de trein rijden is toch al duur. en Artis ook.