fbpx
Foto: Stefan Verkerk Fotografie

Goedkope treinkaartjes 2020: deze acties zijn al bekend

21 dec 2019 19:28

Komen er ook in 2020 goedkope treinkaartjes? Die vraag kregen wij de afgelopen dagen vaak binnen. Goed nieuws: de eerste acties voor 2020 zijn bekend. We hopen binnenkort meer acties te kunnen delen.

Actie van de Dag en VakantieVeilingen

De afgelopen jaren kon je veelvuldig bij Actie van de Dag treinkaartjes kopen. Ook had Vakantie Veilingen treinkaartjes. Dat is ook in 2020 zo. De nieuwe tickets zijn echter niet geldig in de ochtend- én avondspits. Dat geldt ook voor de enkele reizen. Actie van de Dag en Vakantie Veilingen hebben momenteel allebei dezelfde acties:
Enkele Reis Daluren voor 11,50 euro
Dagretour Daluren voor 19 euro
Enkele Reis 1e klas Weekend voor 14 euro

Spoordeelwinkel

Bij de Spoordeelwinkel van NS verkopen hebben ze al treinkaartjes voor 2020. Tot en met 29 februari kun je voordelig een dagretour kopen voor 19 euro. Je kunt op de bestelpagina ook kiezen voor twee enkele reizen voor 24 euro. De tickets zijn te gebruiken t/m 31 maart 2020. Let op: dit is mogelijk de laatste actie zonder avondspits beperking. NS heeft namelijk aangekondigd dat een avondspitsbeperking ook de standaard wordt bij de NS spoordeelwinkel. Let dus op de verkooppagina altijd goed op bij de voorwaarden. In het weekend zijn er zoals gebruikelijk geen beperkingen.

Treinpakkers

Tot en met 5 januari 2020 kun je nog gebruik maken van de verschillende Treinpakkers. Zie het artikel: NS Treinpakkers: meereisretour en upgrade 1e klas.

26 gedachten aan “Goedkope treinkaartjes 2020: deze acties zijn al bekend”

 1. My Weekly schreef:

  Dat het niet meer in de spits meer geldig is zul je alleen een NS dagkaart op vol tarief moeten kopen om zeker in de spits te gaan reizen. Hoe zit dat met Holland Travel Ticket en Amsterdam Travel Ticket en met de Zomertoer? Gaan dat ook veranderen?

  1. Jordi schreef:

   De Holland Travel Ticket is er al in 2 varianten. De volledige kaart is 61 euro en is ook in de spits geldig. Dan is er ook een off-peak versie, die niet tijdens de spits geldig is en maar 42euro kost.

 2. Marjolein schreef:

  Ik zie de actie “2 enkele reizen voor € 24” staan voor 2020 maar ik kan het niet boeken!

  1. Hildebrand van Kuijeren, treinreiziger.nl schreef:

   Je gaat naar deze pagina, als je naar kopen gaat krijg je twee opties en kun je kiezen voor 2 enkeltjes. https://www.treinreiziger.nl/go/spoordeelwinkel/dagretour-2eklas/

   1. Daniël schreef:

    Kun je deze kaartjes ook op 2 verschillende dagen gebruiken?

    1. Hildebrand van Kuijeren, treinreiziger.nl schreef:

     Ja, of door twee verschillende personen.

   2. Kortingfan schreef:

    Ze zijn helaas niet te gebruiken door verschillende personen om samen te reizen (bijvoorbeeld terug van Schiphol). Ik heb daar nog met d NS over gechat. Mogelijk hebben ze het opgenomen in de voorwaarden of FQA.

    1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

     Ik heb het even geprobeerd. Als je het koopt, kun je per kaartje aangeven wie er gaat reizen en waar. Helaas geven ze wel vaker verkeerde antwoorden bij NS. Als de goede naam op het ticket staat, is dat toch echt bepalend.

    2. Kortingfan schreef:

     Dank Hildebrand. Dan heb ik met mij (als enkeltje in te zetten) retourtje onnodog teveel betaald.

    3. Kim schreef:

     Wij willen deze enkeltjes gebruiken om met 4 pers terug te reizen vanaf schiphol naar huis 11 januari, dit kan dus niet?

    4. Kortingfan/Wilhelm schreef:

     Met dank aan en n,a,v, de tip van Hildebrand.
     Ik heb gechat met NS:
     – eerst met NS Treinpakkers. Zonder resultaat; ik moest hen de chat tonen waarin ik het onjuiste advies had gekregen. Dit lukte me niet, want ik heb dat niet opgeslagen. Vanaf nu weet ik beter en doe dat in het vervolg wel;
     – vervolgens met NS Klachtenafdeling gebeld om een klacht in te dienen. De mevrouw zei dat dit erg flauw was van NS Treinpakkers en dat ik het beste nogmaals met hen zou kunnen chatten en hopelijk een hulpvaardiger persoon aan de andere kant kreeg;
     – dit gedaan en met succes. Men gaf me gelijk dat ik volhield en gaat het verschilbedrag tussen twee retouren (Eur 38) en de twee enkeltjes (Eur 24) ofwel Eur 14,- restitueren.

     Dus gelukt dankzij Hildebrand/Treinreiziger.nl.

     Het betrof een treinkaartje voor mijn vrouw en ik in januari 2020 van Schiphol naar onze woonplaats.

     M.v.r.gr. Kortingfan/Wilhelm

   3. Esther schreef:

    Kun je deze ook voor verschillende van-naar bestemmingen gebruiken?

 3. Carin schreef:

  Kan ik met deze enkeltjes 1x op 28 dec 2019 reizen en op 3 jan 2020? Of zijn ze alleen geldig in 2020?

  1. Wilhelm schreef:

   @Carin, Volgens de website https://www.ns.nl/spoordeelwinkel/samenstellen/uitjes/landelijkedeal-2eklas.html en ook hierboven kun je vanaf heden al reizen mot zo’n kaartje.

 4. hans schreef:

  Ik rond mijn aankoop voor twee enkeltjes, die ik op twee dagen wil gebruiken, af, en moet een reisdatum aangeven.
  Hoe gaat dat dan met de tweede reis ?

 5. Ria Hendrix schreef:

  wij maken ontzetten veel gebruik van de NS treintickets en enkele reizen, zijn er erg blij mee en hopelijk gaat dat in 2020 weer verder met deze aanbiedingen

 6. Fred schreef:

  Hallo,
  Ik zie nog voor 2020 geen aanbiedingen wb. enkele reis kaartjes

  1. Hildebrand van Kuijeren, treinreiziger.nl schreef:

   U klikt op de aanbieding voor een retour, als u die wilt kopen krijgt u de optie dagretour voor 19 euro of 2 enkele reizen voor 24 euro.

 7. Bert schreef:

  ja dat klopt, dat is goed gezien, heel mooi, ik heb vandaag inderdaad twee enkels voor hetzelfde traject op dezelfde dag in januari gekocht voor € 24 voor twee verschillende personen! Ik heb ze geprint maar zegt NS op het afdrukscherm:

  <>

  Onder deze mededelingen staan de links naar het uitprinten van twee verschillende e-tickets op twee namen, maar slechts eenmaal een voucher voor Doppio en wel op alleen de eerste naam. Maar NS zegt dus hierboven dat je per persoon ook een Doppio voucher moet meenemen. Maar waarvoor dan, die hoef je toch niet in de trein te laten zien neem ik aan? Heel geheimzinnig die koffievouchers, maar niet dat ik voor de koffie onderweg ga. Maar goed dan neem ik behalve de twee correcte tickets ook nog tweemaal dezelfde koffie voucher maar die staan dan wel alleen op de eerste naam. Rare jongens die van NS… Snapt iemand het? Net een zoekspelletje, zo’n dagje uit…

  1. Bert schreef:

   nogmaals, ik knipte en plakte hun tekst, maar dat wil deze editor niet…

   NS zegt op het afdrukscherm: Let op! Je neemt per persoon dus 2 documenten mee, een voucher/entreeticket en een treinticket.

   Maar ze geven maar op één naam een voucher, die je ook wel 10 x kan afdrukken, denk niet dat Doppio daarin trapt. Lijkt dus op maar één koffie voor twee personen, of wat?

   1. Bert schreef:

    En op het e-ticket staat een prijs van € 19,95, ja hoor, ik betaalde toch echt maar € 12 per stuk, dat heb eerder nog niet gezien, maar dat staat wel goed…
    En: geldig op ma-vr na 09.00, za/zo de hele dag, dus ook in 2020 !!
    Wat een idee om een retour aan te bieden en dan twee enkeltjes aan twee mensen te verkopen uiteindelijk…

    1. Hildebrand van Kuijeren, treinreiziger.nl schreef:

     De prijs op het ticket is bij dit soort tickets inderdaad soms hoger. De logica daarachter ken ik niet. Ik ga er eigenlijk vanuit dat er bij twee enkeltjes 1 koffie is inbegrepen. Ik weet wel dat bij de treinkaartjes voor NS niet zichtbaar is wanneer een barcode is gescand (tenzij dit recent gewijzigd is).
     De huidige tickets zijn inderdaad geldig tm 31 maart en nu zijn ze idd na 9 uur geldig. Ik vermoed vanaf maart (voor nieuwe aankopen) de middagspits wordt ingevoerd.

 8. Gerda schreef:

  Hallo,
  wij willen graag 2 trein kaartjes enkele reis voor 18 januari . En 28 Januari het zelfde voor de terug reis. Klopt het dat ik die tegelijk kan bestellen, en de kosten dan zijn 48.00 euro We willen naar het vliegveld Rotterdam.

  1. Hildebrand van Kuijeren, treinreiziger.nl schreef:

   Ja voor vier enkele reizen betaal je 48 euro. Die zijn geldig tot en met Rotterdam Centraal. Niet in de bus van Rotterdam Centraal naar de luchthaven.

 9. Chantal schreef:

  Ik heb 2 kaartjes enkele reis gekocht voor €24 via dagje weg naar keuze, maar kan voor één ticket datum en naam invullen, de andere is niet te zien….

 10. Anoniem schreef:

  – Bing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *