fbpx

Trein naar Zürich

Reis per trein naar Zürich! Vanuit Nederland rijdt er dagelijks één trein per dag naar het Zwitserse Basel. Vanuit Basel ben je vervolgens binnen een uur in Zürich! Daarnaast zijn er verbindingen waar je op andere plekken moet overstappen. In dit artikel geven we tips hoe je tot 50% kunt besparen!

Zoek treinkaartjes

Treinreis naar Zürich
Er zijn meerdere verbindingen met Zürich, maar wat ons betreft is de prettigste verbinding per ICE. Iedere ochtend omstreeks 8:00 uur vertrekt de ICE vanuit Amsterdam richting Zwitserland. De trein eindigt in Basel SBB, vanuit daar rijden er 4 treinen per uur naar Zürich.

Zo kun je tot 50% besparen op je treinkaartje!
Wil je een treinkaartje Amsterdam – Zürich kopen? Dan toont NS International bij de rechtstreekse ICE naar Zwitserland vaak een prijs van meer dan 100 euro,terwijl je regelmatig exact dezelfde reis kan maken voor veel minder! Hoe? Door je reis op te splitsen. Zoek je eerst voor een treinkaartje Amsterdam – Offenburg, en daarna pas voor een treinkaartje Offenburg – Zürich, dan kun je tot 50% besparen! Moet je daardoor overstappen in Offenburg? Nee, als je de juiste trein selecteerd is dat helemaal niet nodig. In de video laten we je zien

De voordelen van de trein

  • Reizen zonder in te checken. Tien minuutjes voor vertrek het perron voor de trein naar Zürich op komen, is geen enkel probleem. Bij Schiphol wordt u verzocht rekening te houden met 2 uur inchecktijd.
  • Trein tot in hartje stad: De trein naar Zürich gaat rechtstreeks naar hartje stad. Het vliegveld ligt aan de rand van de stad. Vanuit het hoofdstation in Zürich rijden trams en S-Bahn treinen naar alle richtingen van de stad.
  • Per ICE richting Zürich: In de ICE kunt u gewoon doorwerken. Er is een stopcontact aanwezig en een restauratie rijtuig. Uiteraard kunt u ook rustig naar buiten kijken.

Eén gedachte over “Trein naar Zürich”

  1. h.m. Tesfamariam schreef:

    op zoek Trein kaartje van Rotterdam naar Zurich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.