fbpx

Fyra twee weken toeslagvrij vanwege werkzaamheden Den Bosch

14 jun 2013 11:30

De Fyra Amsterdam – Breda is van donderdag 27 juni t/m donderdag 11 juli toeslagvrij. Dit in verband met werkzaamheden bij Den Bosch. In die periode rijden er tussen Den Bosch en Zaltbommel geen treinen. 

Reizigers tussen Amsterdam en Eindhoven en tussen Schiphol en Eindhoven kunnen gedurende de werkzaamheden met de Fyra omreizen via Breda. Daardoor hoeven reizigers geen gebruik te maken van treinvervangende bussen. De Fyra is echter niet alleen toeslagvrij voor reizigers naar Limburg, maar ook voor alle andere reizigers die geen hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Wie geen gebruik wil maken van de Fyra en naar Limburg wil, kan ook gewoon via de gebruikelijke route reizen. De intercity´s Schiphol – Heerlen en Alkmaar – Maastricht vervallen tussen Zaltbommel en Den Bosch. Op dat traject rijden er bussen. De stop in Zaltbommel is speciaal vanwege de werkzaamheden, normaal razen de intercity´s het station voorbij.

Overigens is Zaltbommel – Den Bosch niet het enige traject waar gedurende de twee weken geen treinen rijden. Ook tussen Oss en Den Bosch rijden van 27 juni t/m 11 juli 2013 geen treinen.

Let op: de Fyra rijdt in het weekend van 6 en 7 juli niet tussen Amsterdam en Schiphol door werkzaamheden en daardoor tussen Schiphol en Breda maar éénmaal per uur.