fbpx

Kinderen in vakantie gratis met de trein bij Arriva

Iedere schoolvakantie reizen kinderen tot en met elf jaar gratis met de trein. Arriva organiseert de actie om kinderen het treinreizen te laten ervaren. Per begeleider, die 19 jaar of ouder is, mogen er drie kids mee voor niks.

Gaan er meer kinderen mee, dan kan voor deze kinderen bij de Arriva Store of kaartautomaat een kaartje gekocht worden met 40 procent korting. Het gratis reizen geldt alleen als de kinderen op hetzelfde traject en in dezelfde klasse reizen als staat vermeld op het geldige vervoerbewijs van de betalende begeleider. Daarnaast is het een voorwaarde dat er wordt gereisd in de daluren (na 09.00 uur).

Kids4NIX geldt in de zomervakantie:

 • Voor de noordelijke treinverbindingen (Groningen – Roodeschool / Delfzijl / Nieuweschans / Leeuwarden, Leeuwarden – Stavoren / Harlingen) van 04 juli t/m 16 augustus
 • Voor de MerwedeLingelijn (Dordrecht – Geldermalsen) van 11 juli t/m 23 augustus
   

Meer informatie, inclusief alle voorwaarden is ook te vinden op www.arriva.nl

 

3 gedachten aan “Kinderen in vakantie gratis met de trein bij Arriva”

 1. H.J. hut schreef:

  Hierboven uit 2009 staat een verhaal over kids voor nix. Hoe is dit in 2017?. Dit is nergens te vinden, moest hierover bellen. Conclusie: werk de infosite eens bij. Anders krijg je verraste en boze klanten.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dit is een nieuwsartikel op basis van persbericht van destijds. Zoals NOS en nu.nl ook hun oude nieuwsberichten nog online hebben staan, zo hebben wij dat ook. Ik zal wel duidelijker het jaar vermelden.

 2. Anja schreef:

  Geldt dit ook in de kerstvakantie??
  Wil morgen graag met 2 kids met de trein naar familie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *