fbpx

Swiss Flexi Pass: bepaal zelf de reisdagen

27 mei 2009 16:18

De Swiss Flexi Pass is een maand geldig. Binnen deze periode kunt u 3, 4, 5 of 6 dagen kiezen om met het Openbaar Vervoer door Zwitserland te reizen. Tijdens deze dagen kunt u gebruik maken van vrijwel alle Zwitserse treinen, maar ook van bussen, trams en boten. De kaart is op reisdagen eveneens geldig als museumkaart. De Swiss Flexi Pass is online te bestellen via Swiss Travel Systems.

De kaart is ideaal als u een paar dagen door Zwitserland wilt rondreizen, maar er eveneens dagen zijn dat u niet van het Openbaar Vervoer gebruik wilt maken. In tegenstelling tot de Swiss Pass is de Swiss Flexi Pass niet extra voordelig voor jongeren. Kinderen (tot 16 jaar) kunnen wel gratis meereizen met een volwassene.

Alle voordelen van de Swiss Flexi Pass op een rij:

Aantal reisdagen 2e klas 1e klas
3 dagen reizen binnen 1 maand 249 CHF 374 CHF
4 dagen reizen binnen 1 maand 302 CHF 453 CHF
5 dagen reizen binnen 1 maand 349 CHF 524 CHF
6 dagen reizen binnen 1 maand 397 CHF 596 CHF

2e persoon krijgt 15% korting. De kaart is eveneens verkrijgbaar tegen een speciaal tarief voor kinderen tot 16 jaar welke niet onder begeleiding van volwassenen reizen.  De kaart is online te bestellen via Swiss Travel Systems. (Let op prijzen in CHF! Prijzen zijn gechekt in 2009)

Voor een ticket Nederland – Basel Bad (Zwitserse grens), zie NS International. Of reis met het Europa-Spezial ticket van de Duitse Spoorwegen (DB).