fbpx

Treinacties: Dagjes uit met de trein (juli 2016)

04 jul 2016 8:32

De zomervakantie staat voor de deur! Ga er op uit met de trein. Er zijn talloze aanbiedingen waarbij zowel het treinkaartje als de toegang van een attractie is inbegrepen. Bijvoorbeeld als je naar de Efteling, Apenheul of Kinderdijk wil. 

1. Apenheul
Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij! Dankzij deze actie is de Apenheul niet alleen een hele leuke attractie, maar ook een hele voordelige. Zo betalen kinderen normaal 18,50 euro per persoon. Bij deze actie betalen kinderen t/m 11 jaar 15 euro, inclusief trein en bus! Volwassenen betalen normaal 21 euro. Bij deze aanbieding betaal je 6 euro meer en zijn ook de trein en de bus (Apeldoorn – Apenheul v.v.) inbegrepen. Koop dus snel je tickets! 

2. The Amsterdam Dunguon
Dompel jezelf onder in 500 jaar duistere geschiedenis. Nu met nieuwe en verbeterde shows. Kom naar de kelder van de leerlooierij op de Zeedijk, daar zullen de rillingen over je lijf lopen als je oog in oog staat met de moordlustige Helena. Uiteraard kun je naast The Amsterdam Dungeon ook nog de stad bezoeken. Aan de deur betaal je 22 euro, maar nu betaal je 25 euro en is ook de treinreis inbegrepen! Kinderen van 10 en 11 jaar betalen 12 euro. Alleen te koop via de Spoordeelwinkel. (Deze attractie wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de 10.)

3. Efteling
Wie kent de Efteling niet? Volgens velen het leukste attractiepark van Nederland. Je kunt nu veel besparen. Normaal betaal je 38,50 euro voor een toegangskaartje. Maar voor slechts 50 cent meer zijn nu ook de treinreis én de bus (Den Bosch/Tilburg-Efteling v.v.) inbegrepen! Voor kinderen t/m 11 jaar kost de aanbieding 29 euro. Daarmee besparen kinderen al bijna 10 euro op de normale toegangsprijs! Ook voor hen zijn de treinreis en de bus van en naar de Efteling uiteraard inbegrepen. Koop hier je tickets.

4. Rotterdam + Rondvaart + Kinderdijk
Lekker een dagje genieten in eigen land. Reis met de trein naar Rotterdam. Binnen Rotterdam mag je ook 2x 1 uur reizen met de bus, tram en metro van de RET. Maar het toppunt van deze attratractie is de boottocht vanuit Rotterdam naar Kinderdijk, en weer terug. De boot vertrekt om 12:00 uur en de excursie duurt vier uur. Vergeet vooraf niet te reserveren. Koop je tickets online.