fbpx

Treinkaartje met lunch: 18 euro (september 2015)

Ook in september kun je weer voordelig met de trein dankzij de La Place Tour. Dit treinkaartje is bovendien tijdens de avondspits geldig. Interessant is ook dat een (eenvoudige) lunch bij La Place inbegrepen is. De treinkaartjes zijn te koop in september en de reis moet plaatsvinden in september of oktober.

Welke voorwaarden zijn er aan dit kaartje verbonden?
Doordeweeks geldig na 9:00 uur, in het weekend de hele dag. Het betreft een dagretour. Je moet zowel voor de lunch als de trein een e-ticket uitprinten. De lunch moetplaats vinden op dezelfde dag als de treinreis. Het treinkaartje is niet geldig bij Thalys, maar wel bij alle andere vervoerders (NS, Arriva, Veolia, Connexxion, Breng en Syntus). Alleen bij de ICE en Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) dien je naast dit treinkaartje nog een toeslagbiljet te kopen. De reguliere intercity is toeslagvrij.

Hoe werkt dit treinkaartje?
Je koopt deze aanbieding op Spoordeelwinkel.nl. Je hoeft dan nog niet te bepalen wanneer en waar je gaat reizen. Na aankoop krijg je een voucher, die je tot en met 30 oktober op ns.nl kunt omwisselen. Bij het inwisselen bepaal je de reisdatum en het traject. Ook hoef je pas dan aan te geven wie hem gaat gebruiken. Het treinkaartje wordt vervolgens als e-ticket geleverd, deze moet je nog wel uitprinten.

Wat is het verschil tussen een dagkaart en dagretour?
Bij een dagretour kies je vooraf op welk traject je wilt reizen, bij een dagkaart mag je kriskras door Nederland reizen. Wil je dus naar één bestemming, dan is een dagretour in de regel voldoende; als je meerdere bestemmingen wil aandoen is een dagkaart meestal handiger.