fbpx

Altijd Voordeel

12 nov 2011 14:41

Reis altijd met korting met de trein. Dat kan met het NS Altijd Voordeel abonnement. In de spits ontvang je 20% korting op het normale tarief, in de daluren zelfs 40%. Dit abonnement kost 20 euro per maand.

Dit NS-abonnement werkt via de OV-chipkaart. Het moment dat u incheckt bepaalt de hoogte van de korting voor de gehele reis. Doordeweeks krijg je tussen 6:30 – 8:55 uur en 16:00 – 18:25 uur 20% korting op het volle tarief. Op alle overige momenten krijg je 40% korting, inclusief het weekend.

Altijd Voordeel kost bij een jaarabonnement 20 euro per maand. Na een periode van 12 maanden is het per maand opzegbaar. Het abonnement is ook verkrijgbaar voor de duur van een maand. Dan is het NS-abonnement wel iets duurder: 25 euro. Altijd Voordeel geeft niet alleen korting bij NS, maar ook in de treinen van Arriva, Syntus, Breng en Connexxion. Bij Thalys wordt er geen korting verleend. En bij Intercity Direct betaal je tussen Schiphol – Rotterdam (v.v.)  naast het reguliere tarief ook altijd een toeslag. Op die toeslag krijg je geen korting.

Heb je een Altijd Voordeel abonnement? Dan kun je buiten de spits drie reizigers meenemen die ook 40% korting krijgen, zie daarvoor de regeling Samenreiskorting. Reis je niet vaak tijdens de spits? Dan is een Dal Voordeel abonnement waarschijnlijk voordeliger. Gezinsleden die op hetzelfde adres wonen kunnen extra voordelig een Weekend Vrij of Dal Vrij abonnement aanschaffen.

Deze informatie is als service opgesteld door Treinreiziger.nl. Op- of aanmerkingen? Mail onze redactie via redactie@treinreiziger.nl. Vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat.