fbpx
Archief. Foto: Stefan Verkerk

Dit weekend € 7,50 retour op treinkaartje (ook voor Formule 1)

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

DEZE ACTIE IS VOORBIJ. Zie ons overzicht goedkope treinkaartjes voor actuele aanbiedingen.

Wil je zaterdag 4 september of zondag 5 september 2021 met de trein reizen? Koop dan je treinkaartje via de app Gaiyo en ontvang € 7,50 retour. Dit bedrag krijg je terug als saldo, te gebruiken voor een volgende treinreis.

€ 7,50 retour

Via de app Gaiyo kun je in de daluren zonder abonnement altijd 10% korting krijgen op je treinkaartje, maar dit weekend heeft de app een hele mooie actie: € 7,50 retour in je wallet. Is je treinkaartje goedkoper? Dan krijg je het volledige bedrag van je treinticket terug.

De actie is bijzonder omdat alle goedkope treinkaartjes van NS juist niet geldig zijn op zaterdag 4 en zondag 5 september, dit omdat het spoorbedrijf grote drukte verwacht. Van en naar Zandvoort rijdt er elke 5 minuten een Sprinter.

Zo werkt het

De korting geldt op basis van het volle tarief. Om gebruik te maken van de actie moet je de app installeren, een account aanmaken en heb je saldo nodig. Bij het opwaarderen van € 30 of meer betaal je geen transactiekosten, anders € 0,30. Een enkeltje Amsterdam – Zandvoort kost normaal € 6,00. Met deze actie krijg je het volledige bedrag terug. Dat wil zeggen: op maandag 6 september wordt het bedrag geretourneerd in de wallet van Gaiyo. Dat bedrag is gelijk aan het bedrag van je treinticket, tot een maximum van € 7,50. De actie geldt dus alleen als er gebruik gemaakt wordt van de app, en alleen bij reizen die zaterdag 4 september of zondag 5 september worden gemaakt.

Per ticket

Het € 7,50 retour is per ticket, met een maximum van € 15 per klant.

In een eerdere versie van dit bericht stond niet duidelijk aangegeven dat het bericht terug wordt gestort als saldo in de Gaiyo app. Dat bedrag kun je dus een volgende keer weer gebruiken.

Gaiyo is partner van Treinreiziger.nl

Afbeelding: (c) Gaiyo

20 gedachten aan “Dit weekend € 7,50 retour op treinkaartje (ook voor Formule 1)”

 1. Evi Verbist schreef:

  Die app is niet beschikbaar op Belgische platformen helaas nutteloos voor mij.

 2. Saron schreef:

  Dagkaart

  1. letebrhan schreef:

   ik wil graag kopen

 3. Naji benjamin schreef:

  Ik wil graag en tekst trien van 7.50

 4. Anoniem schreef:

  Ik wil graag treinkaart nodig

 5. Anoniem schreef:

  in het artikel staat “De korting geldt op basis van het volle tarief.” In het weekend kan je met de trein toch op daltarief een ticket kopen? Weet iemand hoe het zit? En zijn ook ergens de actievoorwaarde te vinden? Dit ivm met “Koop je dus meerdere tickets, dan kun je dus meer geld terug ontvangen!”
  Bedankt

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Je kan alleen met korting reizen als je een kortingskaart hebt, anders niet. In de app staat wel een bericht over deze actie.

 6. Akberat schreef:

  Ik wil dagkaart

 7. Marcel schreef:

  Ik vermoed dat veel lezers een kortingskaart hebben. Komt de 7.50 korting in de plaats van de 40% van de kaart? Of is de korting met kaart 40% van €7,50?

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Het is op basis van voltarief. Je kunt natuurlijk een treinkaartje voltarief kopen voor een deel van de reis, dan krijg je 7.50 euro terug. En voor het tweede deel kun je eventueel je ov-chipkaart gebruikt gebruiken. Je moet dan wel ergens inchecken natuurlijk

 8. R. Koning schreef:

  Heeft iemand een link met meer info? Ik zie zowel in de app als op hun website niks over deze actie, alleen hier staat dat de 7,50 per ticket zou zijn.
  En in de app krijg je standaard 10% in de daluren dus om het voorbeeld hierboven te gebruiken kost een ticket A’dam-Zandvoort maar 5,40 in het weekend dus het volle tarief zou je sowieso niet betalen met de app ook als je geen daluren kaart hebt. zou graag van de actie gebruik willen maken maar vind het allemaal erg vaag helaas.

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Ik heb de app wat langer en kreeg een pushbericht met de actie en daarnaast een bericht van de mensen achter de app. Die hebben de info ook gezellig gezien. Het was inderdaad handig geweest als ze even een link hadden gemaakt met een artikel over de actie.

  2. Anoniem schreef:

   Ik heb gisteren ook nog contact gezocht met gaiyo.
   De 7.50 euro retour geldt ook op de dalurenkorting in de app.

   1. Anoniem schreef:

    Bedankt, ik ben zelf ook nog verder op onderzoek gegaan en zag dat er nu wel iets op de site staat, beetje verscholen maar beter dan niks.
    Het klopt dus inderdaad per ticket maar het maximum dat je terugkrijgt per persoon is 15 euro.

    1. Anoniem schreef:

     Hmm vreemd het maximum. Tegen mij werd een voorbeeld gemeld dat als ik 4 kaarten kocht ik 4x 7,5 terugkreeg.

    2. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

     Vreemd. Wij hebben er naar gevraagd omdat we er vanuit gingen dat maximaal 1x geretourneerd zou worden.
     Dit vroegen we letterlijk: “Ik neem aan dat het maximaal € 7,50 per account / bankrekening is? Of € 7,50 per reis? Ik bedoel, als je vier tickets koopt, krijg je denk ik één keer 7,50 terug, toch?”
     Antwoord: “nee het is € 7,50 per ticket!”

 9. Anoniem schreef:

  Tja ik had het ook graag gewild 4×7,50 maar het staat er toch echt maximum 15 dus heb mijn reis toch maar aangepast. https://support-nl.gaiyo.com/article/1750-actie-grand-prix-september-2021

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Dank, ik heb de link nu toegevoegd en ook aan Gaiyo aangegeven dat we de volgende keer graag de volledige informatie willen hebben. Ik vind het jammer dat we deze informatie niet vooraf hebben aangeleverd hebben gekregen van hen.

 10. Nakyejwe sharon schreef:

  Ticket

 11. Desbele schreef:

  ik wil tirenteckt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *