fbpx

NS directeur denkt na over excuses

05 feb 2012 10:46

NS Reizigers directeur Ingrid Thijssen heeft in het BNN-programma ´De Overnachting´ aangegeven dat ze er over na moet denken of NS excuses moet maken. Ze wees erop dat de treinen van NS werken, en dat het spoorbedrijf ook genoeg personeel heeft.

In het radioprogramma werd haar gevraagd of ze namens NS excuses wil maken voor de spoorchao. Thijssen antwoordde: "Daar moet ik even over nadenken. Het gaat mij echt aan het hart. Tegelijkertijd denk ik: als ik genoeg treinen heb en ik heb genoeg personeel alleen waar ik overheen moet rijden, dat doet het niet, dan zijn er uiteindelijk ook grenzen." 

Volgens een NS woordvoerdster is NS net als de reizigers gefrustreerd. "NS voelt zich verantwoordelijk voor het ongemak dat de reizigers de afgelopen dagen hebben ervaren. Wat Thijssen vooral wil aangeven is dat wij net zo gefrustreerd zijn als veel van onze reizigers. Want wij hebben in de voorbereiding zoveel mogelijk gedaan en we hebben ook echt klaar gestaan. Als het dan toch mis gaat, dan is dat ontzettend jammer" aldus de woordvoerdster.