fbpx

Swiss Card: Transfer ticket + 1 maand korting

De Swiss Card is gelijk aan het Swis Transfer Ticket, met dit verschil dat u niet alleen een retour van de grens / luchthaven naar uw (vakantie)bestemming heeft, maar ook 50% korting op vrijwel al het OV op de overige dagen gedurende uw vakantie / reis.

De terugreis moet binnen een maand na de heenreis plaats vinden. Deze reis is volledig bij de prijs inbegrepen. Kinderen tot 16 jaar mogen gratis met een volwassene meereizen. Tussen de heenreis en de terugreis kunt u de Swiss Card ook gebruiken: u krijgt dan 50% korting op het Openbaar Vervoer. Bekijk hier de kaart waar de Swiss Card geldig is. Op de website van de SBB kunt u OV prijzen vinden. "Half-Fare" prijzen zijn met 50% korting. Als dit ticket voor u voordelig is, dan kunt u het ticket hier bestellen.

Alle informatie over de Swiss Card op een rij:

  • Gratis van een grensstation of luchthaven naar uw bestemming in Zwitserland (retour). (Geldig naar deze bestemmingen (kaart) in Zwitserland)
  • De terugreis dient binnen een maand na de heenreis plaats te vinden. Zowel de heen als terugreis dient op één dag plaats te vinden.
  • Ticket is naar uw bestemming geldig via de meest directe route.
  • In de periode tussen de heenreis en de terugreis krijgt u 50% korting op het Zwitserse Openbaar Vervoer.
  • Kinderen tot 16 jaar mogen gratis met tenminste één ouder meereizen.

Wilt u geen korting tussen de heenreis en de terugreis op het OV? Neem dan het Swiss Transfer Ticket.

Prijzen
De Swiss Card is online te boeken en kost 182 CHF (circa 120 euro) voor de 2e klas. In de 1e klas kost de kaart 255 CHF, vergelijkbaar met circa 170 euro. Bestel de kaart hier.

Voor een ticket Nederland – Basel Bad (Zwitserse grens), zie NS International of zoek een Europa-Spezial ticket bij de Duitse Spoorwegen.

Stand van zaken: voorjaar 2009. Copyrights foto´s: SBB.