fbpx

Treinkaartje en lunch voor 2 personen tot 15 november 2014 nu 18 euro p.p.

Samen voordelig met de trein, dat kan met de La Place treinactie van de Spoordeelwinkel van NS. Voor slechts 36 euro reis je met twee personen met de trein, inclusief een lunch bij La Place. Deze actie is verkrijgbaar t/m 15 november 2014. Reizen moet voor 15 december 2014.

Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Op maandag t/m vrijdag mag er alleen na 9.00 uur gereisd worden, in het weekend is het treinticket de hele dag geldig. Het is geen dagkaart, maar een dagretour: je kiest zelf twee stations waartussen het treinkaartje geldig is. Het maakt niet uit of er wel of geen rechtstreekse treinen rijden tussen de station. Je kunt dus ook kiezen voor een dagretour Maastricht – Leeuwarden.

De lunch bij La Place (enkele vestigingen zijn uitgezonderd) bestaat uit een verse sandwich naar keuze met een glas versgeperste sinaasappelsap (small). Ook voor de lunch heb je een e-ticket nodig. Voor de e-tickets geldt dat je die zelf moet uitprinten en ze persoonsgebonden zijn.

Je betaalt voor het treinkaartje + lunch 36 euro, dus 18 euro per persoon. Je mag dan reizen in de 2e klas. De actie is ook geldig in de treinen van Arriva, Connexxion, Veolia, Syntus en Breng. En natuurlijk bij NS. Bij Intercity Direct (tussen Schiphol – Rotterdam) en ICE moet je nog wel een toeslag betalen. Het voordelige treinkaartje is niet geldig in de Thalys.

Hoe werkt het? 
Via de Spoordeelwinkel koop je een La Place voucher. De vouchercode kan je op ns.nl t/m 15 december inwisselen. Je kunt dan kiezen tussen voor welk traject je een treinkaartje wilt en wanneer je wilt reizen. Ook moet je de persoonsgegevens opgeven van beide reizigers die samen reizen. De tickets zijn namelijk persoonsgebonden. De tickets moet je vervolgens zelf uitprinten. Als de ov-chipkaartpoortjes gesloten zijn, kun je met de barcode van het e-ticket de brede poortjes openen.