fbpx

Campagne ‘Tassen vol voordeel met de OV-Winkelkaart’ van start

In Gelderland is de campagne ‘Tassen vol voordeel met de OV-Winkelkaart’ van start gegaan. Inwoners van Gelderland kunnen voor drie euro een OV-Winkelkaart kopen en daarmee een hele dag met alle regionale treinen en bussen door heel Gelderland reizen.

De OV Winkelcampagne is een actie van Ervaar het OV, de OV-campagne van de provincie Gelderland, de Stadsregio Arnhem Nijmegen en de vervoersbedrijven Syntus, Veolia, Arriva, ConneXXion, Novio/Hermes en RegioNS. Doel van de campagne is om Gelderlanders te stimuleren om gebruik te maken van het openbaar vervoer wanneer zij een dagje gaan winkelen. Het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft subsidie beschikbaar gesteld voor het experiment met het OV-Winkelkaartje in het kader van het subsidieproject Goedkoop OV.

Een promotieteam bestaande uit twee ‘winkelverslaafde’ dames, een piccolo en en stoelmasseur brengt de actie onder de aandacht bij het winkelend publiek. De komende weken zal het promotieteam in een aantal steden in Gelderland te vinden zijn. De locaties staan op de website ervaarhetov.nl. Huis-aan-huis is een flyer verspreid met informatie over de OV-Winkelkaart. Om de winkelkaart nog aantrekkelijker te maken krijgt de reiziger bij het bestellen van de OV-Winkelkaart kortingscoupons van diverse winkelketens.