fbpx

City Night Line Amsterdam – Zürich

Deze nachttrein rijdt niet meer!!!!

De City Night Line Amsterdam – Zürich is een nachttrein die tot half december 2016 dagelijks rijdt. Deze nachttrein beschikt over ligrijtuigen en bedplaatsen. De goedkoopste tickets voor de City Night Line Amsterdam – Zürich zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro. Op een deel van de route rijdt er overigens ook een dagtrein: de ICE Amsterdam – Basel.

Vanaf 10 december 2016 komt deze nachttrein te vervallen!

Ligplaatsen
Als u liever op een bank ligt, in plaats van een stoel, dan kunt u kiezen voor een ligplek in een couchette. Er zijn 4 en 6 persoonscouchettes. U deelt het toilet en de wasgelegenheid met andere reizigers.  Een plek in een 6 persoonscabine is beschikbaar vanaf € 49,-. Meer over ligplaatsen in de City Night Line.

Bedplaatsen
Daarnaast zijn er in de City Night Line Amsterdam – Zürich ook bedplaatsen. De cabines zijn er voor 1, 2 en 3 personen. Indien u met meer reizigers reist, kunt u twee cabines combineren. De bedden zijn in vergelijking met een ligplek iets ruimer en comfortabeler. In uw cabine heeft u een eigen wasgelegenheid. Daarnaast deelt u een toilet en douche met andere reizigers. In de ochtend krijgt u een eenvoudig ontbijt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.