fbpx

Nachttrein Amsterdam – Zürich

Kun je weer per nachttrein van Amsterdam naar Zürich? SBB en NS onderzoeken of deze verbinding kan terug komen per december 2021. Tot december 2016 reed de City Night Line dagelijks van Amsterdam naar Zürich.

Concrete plannen

De plannen om de nachttrein nieuw leven in te blazen zijn heel concreet. De Zwitsers zijn van voornemens om een aantal lig- en slaaprijtuigen te huren voor de periode december 2021 tot en met december 2024, met de mogelijkheid om nog een jaar te verlengen. “Ik kan inderdaad bevestigen dat we samen met SBB de verbinding Zürich-Amsterdam onderzoeken” vertelde NS woordvoerder Hessel Koster eerder aan Treinreiziger.nl.

ICE Amsterdam – Basel

Het ziet er dus naar uit dat je ook weer in de toekomst rechtstreeks met de nachttrein naar Zwitserland kunt reizen. Tot die tijd ben je aangewezen op de ICE Amsterdam – Basel. Als er meer nieuws is over de nachttrein melden we het op deze pagina. Of kijk op onze algemene pagina over nachttreinen / Nightjet.

Eén gedachte over “Nachttrein Amsterdam – Zürich”

  1. Marcelita schreef:

    Deze nachttrein zien we graag zsm komen! Zal ons veel tijd schelen! Dat was ook al zo met de CityNightLine, die helaas ophield te bestaan. Nu gloort er nieuwe hoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.