fbpx
(c) Spoorwegmuseum

Kerstvakantie? De voordeligste dagjes uit per trein

08 dec 2017 22:56

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Met de trein voordelig een dagje uit. Dat kan ook tijdens de kerstvakantie. Treinreiziger.nl heeft leuke aanbiedingen op een rij gezet voor een dagje uit per trein. De acties zijn heel december geldig, maar ook begin januari. 

Corpus Leiden:
€ 31 euro, inclusief treinreis voor volwassenen, € 19 voor kinderen t/m 11 jaar (inclusief treinreis)
Bij CORPUS krijg je een bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je maak als het ware een “reis door de mens”. Het is dan net alsof je in je eigen lichaam loopt. Je gaat bij de knie het lichaam in en komt aan het einde van de reis bij de hersenen weer naar buiten. Een gemiddeld bezoek aan CORPUS duurt 2 ½ uur. CORPUS is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. Voor 31 euro heb je een treinkaartje, inclusief toegang. Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts 19 euro. Alleen te koop bij de NS Spoordeelwinkel.

Spoorwegmuseum Utrecht
Het Spoorwegmuseum is voor kinderen misschien wel het leukste museum. Vanaf 19 december kun je zelfs tussen de treinen schaatsen. En kun je gratis schaatsen lenen. Tijdens de kerstvakantie is het Spoorwegmuseum bovendien extra sfeervol tijdens het Winter Station evenement. Normaal kost toegang € 16, via Uitjekrant slechts € 10. Op zoek naar tickets inclusief treinkaartje? Dan kun je terecht bij de NS Spoordeelwinkel. Voor € 24 reis je met de trein naar het museum en heb je toegang tot het museum.  Kinderen betalen € 11 euro voor een combiticket. Zie ook Spoorwegmuseum met Korting.

(c) Spoorwegmuseum

Groot Kerstcircus Den Haag
Groter dan ooit, mooier dan ooit. Van 22 december 2017 t/m 7 januari 2018 vindt Groot Kerstcircus Den Haag plaats op het Malieveld in Den Haag. De negentiende editie van dit familie evenement bevat top acts. Comedy, acrobatiek en de nieuwste special effects wisselen elkaar af. Groot Kerstcircus Den Haag is de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie! Na aankoop krijg je een actiecode, die heb je nodig om te reserveren (via 0909 300 5000 – 45cpm), je kunt dan direct kiezen voor een dag en tijdstip. Trein + Kerstcircus: € 38, kinderen t/m 11 jaar betalen slechts € 22. Alleen te koop op Spoordeelwinkel.nl.

Nederlands IJsbeeldenfestival
Van zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 4 maart 2018 kun je in Zwolle genieten van het Nederlands IJsbeeldenfestival. De beste ijskunstenaars uit de hele wereld gaan aan de slag met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Ben je benieuwd? Kom kijken! Koop voor 26 euro een combiticket. Je kunt dan met de trein naar Zwolle (en natuurlijk ook weer terug) en dit festival bezoeken. De deal is te koop t/m 7 januari, de reisperiode loopt t/m 4 maart 2018. Info & Bestellen

Amsterdam Light Festival
Geniet van het Amsterdam Light Festival met 25% korting! Tijdens het festival wordt Amsterdam omgetoverd tot een ware lichtstad. De Water Colors Cruise is de beste manier om van deze imponerende lichtsculpturen te genieten. De comfortabele en verwarmde boten bieden je eersterangs plaatsen voor dit indrukwekkende festival. Het festival duurt t/m 21 januari 2018. Tickets via Uitjekrant.nl slechts € 16,13. Dat komt neer op een korting van 25%. De treinreis is hierbij NIET inbegrepen. Bij de Spoordeelwinkel koop je voor 31 euro een toegangskaart inclusief treinkaartje.

Rondvaart Amsterdam
Wat is de leukste manier om Amsterdam te ontdekken? Toeristen weten het wel: de rondvaartboot. Onderweg maak je kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. Zo vaar je onder andere over de Amstel, langs de bekende Magere Brug en het wereldberoemde Anne Frank huis. En natuurlijk de Amsterdamse grachten, die zelfs uitgeroepen zijn tot werelderfgoed. Normaal kost een rondvaarttocht van een uur bij Lovers € 10, maar bij Uitjekrant betaal je slechts € 6. De treinreis is daarbij niet inbegrepen. Maar voor slechts € 19 euro reis je vanaf elk station in Nederland naar Amsterdam (en uiteraard ook weer terug.

0 0 stemmen
Artikel waardering
5 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
6 jaren geleden

ik hen enkele weken geleden 2dagkaarten gekocht voor 23 eurie. 1 ia gebruikt op 2 dec. Hoe krijg ik de tweede?

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Vaak zijn deze combi kaartjes op één dag te gebruiken. Staat in de voorwaarden. Als ik u was zou ik met ns bellen en het probleem voorleggen. Een enkele keer willen ze dan het tweede kaartje op een andere dag plaatsen.

Ekhlas
6 jaren geleden

Geachte mevrouw /Heer
Graag wil ik de tweede kart hebben
Met vriendelijke groeten Ekhlas e

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ekhlas

Vaak zijn deze combi kaartjes op één dag te gebruiken. Staat in de voorwaarden. Als ik u was zou ik met ns bellen en het probleem voorleggen. Een enkele keer willen ze dan het tweede kaartje op een andere dag plaatsen.