fbpx

Treinactie: 2 Dagkaarten voor het weekend: 25 euro

VERLOPEN. De Nederlandse Spoorwegen hebben weer goedkope treinkaartjes. Voor slechts 25 euro krijg je twee dagkaarten voor het weekend. Dat is dus 12,50 euro per dagkaart. Je reist dan 2e klas. Voor omgerekend 16,50 euro per dagkaart reis je 1e klas. Reizen kan alleen op een zaterdag of zondag en voor 29 februari 2016.

De aanbieding loopt via de Spoordeelwinkel van NS, het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Je hoeft bij aankoop nog niet te zeggen wie en wanneer er gaat reizen. Na aankoop krijg je een voucher, die kun je inwisselen op het moment dat je zeker weet wanneer je gaat reizen. Daarna moet je zelf het treinkaartje uitprinten.

Met dit treinkaartje kun je dus NIET reizen in de periode van maandag t/m vrijdag. Je kunt 1 dag reizen in het weekend voor 2 personen of 2 dagen reizen in het weekend voor 1 persoon. Als je met twee personen reist, dienen beide reizigers een e-ticket uitgeprint mee te nemen, net als een legitimatiebewijs. Indien je met Intercity Direct (Rotterdam – Schiphol v.v.) of ICE wilt reizen, dien je naast dit treinkaartje nog een toeslagbiljet te kopen. Je kunt natuurlijk ook gewoon gebruikmaken van de normale, toeslagvrije intercity´s. 

De aanbieding is te koop tot en met 31 januari 21016, tenzij de treinactie eerder is uitverkocht. Je kunt bij aankoop op spoordeelwinkel.nl kiezen uit de volgende twee opties.

  • 2x een dagkaart voor het weekend 2e klas: 25 euro (Je koopt de actie 1x)
  • 2x een dagkaart voor het weekend 1e klas: 33 euro (Je koopt de actie 1x)

Indien je aangeeft de actie 2x te willen kopen, krijg je dus 4 Weekenddagkaarten en betaal je dus 50 euro. 


Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via redactie@treinreiziger.nl. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)