fbpx
Foto: archief

Altijd Vrij: Onbeperkt treinen, ook tijdens de spits

12 nov 2016 12:59

Onbeperkt vrij treinen? Dat kan met Altijd Vrij. Het is één van de duurste NS-abonnementen. Voor 332 euro per maand reis je vrijwel onbeperkt met de trein door heel Nederland.

Met Altijd Vrij krijg je een persoonsgebonden ov-chipkaart waarmee je altijd kunt inchecken met 100% korting. Niet alleen bij NS, maar ook bij Arriva, Breng, Syntus en Connexxion. Alleen in de Thalys is Altijd Vrij niet geldig. Bij Intercity Direct geldt tussen Schiphol – Rotterdam v.v. nog een toeslag.

Het Altijd Vrij abonnement is een jaarabonnement dat na 12 maanden per maand opzegbaar is. Er is ook een variant voor één maand. Die is echter iets duurder. Indien je flexibel bent, kan Dal Vrij een goedkoop alternatief zijn. Bij Dal Vrij betaal je slechts 99 euro en kun je onbeperkt treinen als de treinreis buiten de spits begint. Dit is echter niet voor iedereen een optie.

Koop jij een Altijd Vrij Jaarabonnement? Dan kunnen gezinsleden die op hetzelfde adres wonen ook voordelig een abonnement afsluiten. Zij betalen € 42,- per maand voor een Dal Vrij abonnement of 22 euro voor een Weekend Vrij abonnement. Daarnaast kun je met het NS Altijd Vrij abonnement buiten de spits altijd drie reizigers met korting met je mee laten reizen, zie de Samenreiskorting pagina.

Deze informatie is als service opgesteld door Treinreiziger.nl. Op- of aanmerkingen? Mail onze redactie via redactie@treinreiziger.nl. Vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
chantal ten cate
1 jaar geleden

zijn onder tussen mijn gestolen goederen al gevonden.waar van onder anderen mn zilveren dwarsfluit.?!