fbpx

La Place treinkaartje & lunch

04 apr 2017 17:40

Met regelmaat zijn er leuke acties met La Place lunch én een treinkaartje. Heel 2017 kun je online een treinkaartje met lunch bestellen. Standaard voor 25 euro, maar met spaarmunten van de Jumbo kun je tot 7,50 euro besparen. Soms verkoopt ook de Spoordeelwinkel een La Place treinkaartje. 

Bij het La Place treinkaartje mag de reis plaats vinden op vrijdag, zaterdag of zondag. Vrijdags mag de reis alleen na 9:00 uur plaatsvinden. In het weekend is er geen beperking. Het betreft een NS Dagretour. Na aankoop krijg je een vouchercode die je later kunt inwisselen voor een treinkaartje (dagretour). Het La Place treinkaartje is een e-ticket, die moet je dus zelf uitprinten. Wil je weten of dit treinkaartje het goedkoopst voor je is? Probeer dan onze prijsvergelijker.

De standaardprijs van dit treinticket is 25 euro. Maar bij de Jumbo krijg je t/m 2 mei voor elke 10 euro boodschappen een spaarmuntje ter waarde van 2,50 euro voor een dagje weg met korting. Die spaarmuntjes kun je ook gebruiken om voordelig met de trein te gaan. In april en mei kun je maximaal drie spaarmuntjes gebruiken, waardoor je dus slechts 17,50 euro betaalt voor deze actie. Vanaf juni kun je slechts één spaarmuntje inzetten voor het La Place treinkaartje.

 

Dit treinkaartje hebben we weliswaar vernoemd naar La Place, omdat er een lunch bij La Place is inbegrepen, maar daar wordt het ticket zelf niet verkocht. Het wordt op deze website verkocht. Bij La Place heb je keuze uit La Place Boerenkaas, Beenham of Kruidenroomkaas met koffie, thee of een versgeperste jus. Verder is het goed om te weten dat je bij La Place niet terecht kunt tijdens evenementen, in Duinrell, RAI, Ziggodome en op Schiphol. Wil je meer weten over deze actie? Zie dan ook de pagina Jumbo-treinkaartjes, waar we deze aanbieding uitgebreider beschrijven. Deze pagina zullen we ook gebruiken als er via de Spoordeelwinkel weer een actie is voor een dagretour met lunch bij La Place.

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nettie Roes
1 jaar geleden

Ik ging naar treinreiziger.nl op internet. Daar staat als eerste het bericht ‘La Place treinkaartje & lunch’, dit dateert uit 2017!!!