fbpx

NUdeal: Treinkaartje met Bijenkorf lunch voor 20 euro

De Nederlandse Spoorwegen verkopen dit keer treinkaartjes in samenwerking met NUdeal. Op NUdeal kun je nu voor 20 euro een treinkaartje kopen, inclusief lunch bij de Bijenkorf. Je krijgt dan een vouchercode die je tot en met 30 augustus kunt gebruiken voor een dagretour in Nederland.

Koop treinkaartje

De actie blijft te koop tot en met 14 juni. Op de website wordt weliswaar een teruglopende klok getoond, maar de resterende tijd wordt iedere dag verlengd. Je kunt de treinkaartjes van NUdeal gebruiken voor een traject naar keuze. Of het nu Delfzijl – Vlissingen is of Den Helder – Den Haag: het kan allemaal. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket.

Zoek het goedkoopste treinkaartje. 

 

Het goedkope treinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Syntus, Veolia, Connexxion en Arriva, mits die vervoerder op (een deel van) die route rijdt. Bij het inwisselen bepaal je op welk traject je gaat reizen en op welke dag. Wil je laat op de avond met het treinkaartje nog naar huis? Geen probleem: een dagretour is geldig tot de volgende ochtend om 4:00 uur. Als je met Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam) of ICE wilt reizen moet je nog wel een toeslag betalen.

De lunch bij de Bijenkorf is alleen geldig op dezelfde dag van de treinreis. Deelnemende Bijenkorf-filialen zijn Amsterdam, Amstelveen, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Maastricht.