fbpx
Foto: Stefan Verkerk / Treinreiziger.nl

Treinpakkers: Superdal Dagkaart 2 personen (€ 13 p.p.)

De Treinpakkers zijn er weer. Ga er bijvoorbeeld samen op uit met de Superdal Dagkaart. Met deze Dagkaart kun je met z’n tweeën onbeperkt na 11:00 uur reizen. En dat voor € 26. Dat komt neer op € 13 euro per persoon. De tickets zijn te koop t/m 13 mei, reizen kan t/m 31 mei 2018 (maar niet op Koningsdag).

Alleen na 11:00 uur

Let op: ook in het weekend is dit treinkaartje na 11:00 uur geldig. Doordat de Treinpakkers Superdal Dagkaart alleen na 11:00 uur geldig is, zijn de treinkaartjes scherper geprijsd. Wil je ook voor 11:00 uur kunnen reizen? Zoek dan via onze prijsvergelijker een andere actie. Zo verkoopt de Spoordeelwinkel een dagretour voor € 20 (ook geldig tijdens de avondspits), en Actie van de Dag een Dal Dagkaart (niet geldig tijdens de ochtend- en avondspits) voor € 19. Deze twee alternatieven zijn in tegenstelling tot de Superdal Dagkaart ook geschikt voor personen die alleen reizen.

E-ticket

De Superdal Dagkaart van de Treinpakkers campagne betreft een e-ticket. Die kun je uitprinten, maar ook laden op je smartphone. Daarvoor heb je wel de NS Reisplanner Xtra app nodig. Direct bij aankoop geef je aan met wie je reist, en wanneer. Na aankoop kun je dit niet meer aanpassen. Samenreizen is verplicht.

Geldigheid

Met de Superdal Dagkaart mag je heel Nederland door. Niet alleen met de treinen van NS, maar ook met de treinen van Arriva, Connexxion, Blauwnet, Breng en RNET. De tickets zijn ook geldig na 0:00 uur ‘s nachts. De reis moet uiterlijk om 4:00 uur ‘s ochtends zijn afgerond. Meestal rijdt de laatste trein al veel eerder. Je mag geen gebruik maken van de Thalys en de Eurostar. Bij de snelle Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam) en ICE dien je een toeslag (vooraf) te kopen. Heb je daar geen zin in? Maak dan gebruik van de reguliere Intercity’s en Sprinters. Daarvoor hoef je niets extra’s te betalen.

Bestellen

Wil je gebruik van deze actie? Dat kan. Dit treinkaartje is alleen online te koop via deze pagina. Dit is een actie van NS.

0 0 stemmen
Artikel waardering
64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Bonnie
6 jaren geleden

Waardeloos.
Als je in het noorden woont en hier gebruik van wilt maken : dagje Amsterdam ben je al bijna 2 uur onderweg met de trein! Vertrek naar 11 uur: om 1 uur in Amsterdam 😠😈. Met dit soort akties wordt er NOOIT rekening gehouden met reistijden vanuit het noorden! !!!

Joost
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bonnie

Vreemde reactie. Hoezo zou het noorden hiermee achtergesteld worden? Iemand uit Groningen die naar Amsterdam wil is toch evenveel reistijd kwijt als iemand uit Amsterdam die naar Groningen wil? De voorwaarden zijn hetzelfde ongeacht waar je vandaan komt, zo doen we dat in een fatsoenlijk land.

DINY
6 jaren geleden
Antwoord aan  Joost

Daar ben ik het helemaal mee eens WAARDELOOS,

Gerrie
6 jaren geleden
Antwoord aan  Joost

Ja ik moet vanuit IJlst rijden. Blijkbaar woon je niet in het noorden Joost. Iemand uit Groningen kan de sneltrein pakken. Iemand uit IJlst heeft de stoptrein. Dan richting Leeuwarden. En dan kijken of er een sneltrein richting Amsterdam gaat. Dus meer tijd kwijt dan iemand uit Groningen. Ooit gekeken hoeveel spoorlijnen in het noorden zijn.

Helaas domme actie

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Gerrie

Je kunt ook gewoon in de Randstad gaan wonen

Liane
6 jaren geleden
Antwoord aan  Joost

Het maakt niet uit waar je vandaan komt het is domme actie, als je daarvan wil genieten dan ga je toch een reis maken waar je een aantal uurtjes er voor moet reizen een paar haltes verder dan kun je net zo goed een retourtje kopen, want dat is misschien nog voordeliger. Maat pas na 11 uur kunnen gebruiken is gewoonweg belachelijk.

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Liane

En is het ook nog belachelijk als je deze kaartjes gebruikt voor de rit van of naar een concert, een feestje, een diner of iets anders in de avond? Ik weet niet of de aasgieren hier het is opgevallen, maar in de meeste steden valt er niets te beleven voor 14:00.

Richard
6 jaren geleden
Antwoord aan  Liane

Werkelijk wat een stupide opmerking weer van iemand die helaas jiet capabel is om de voordelen te berekenen door alleen maar wat “later” te vertrekken. Je kan gewoon langer blijven op de plaats van bestemming zodat je toch kunt genieten van alle acties vroeg in de avond. Lijkt mij leuker dan voor 11 uur in een overvolle spitstrein naar een bestemming te reizen en er dan achter te komen dat t echte leven daar pas na de middag begint…. Maar leuk dat je klaagt want dan kunnen andere mensen daar gezellig op reageren…dus bedankt daarvoor.😀

Dries Molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bonnie

U kunt toch lekker naar Zwolle, Leeuwarden, Groningen, Sneek, Harlingen enz.

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bonnie

Dat is het zelfde voor iemand die in Maastricht woont. Trouwens zijn er ook.vaak aanbiedingen die alleen van af 9.00 uurgelden.

Dhr. Ligter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bonnie

Dan pak je toch gewoon een andere actie? Je bent wel ontzettend aan het zeuren! Niet meteen in die slachtofferrol kruipen!!!

Margreet
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bonnie

HaHa, volgens mij kunnen dit soort acties juist eerder ‘uit’ als je in het Noorden woont, of in Maastricht of Vlissingen. Afgelopen week maakte ik een rondje Groningen, Maastricht, Groningen op één dag. De week ervoor Groningen, Venray, Alphen aan den Rijn, Groningen. Reken maar eens uit wat de prijs per kilometer dan is en het waren zinnige welgevulde dagen waarop ik echt niet alleen in de trein zat….

Trein
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bonnie

Dat ze er al een trein hebben verbaast me al. Ik dacht nog steeds paard en wagen.

daniel
5 jaren geleden
Antwoord aan  Bonnie

wat denk je van het zuiden..

tekleweini
6 jaren geleden

2 klas

Anoniem
6 jaren geleden

Heelas hier hebben we niks als oosten naar het westen gaat ben je al anderhalf uur onderweg wij vinden dit echt belachelijk

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Dus als jullie er niets aan hebben, is het ‘echt belachelijk’? Wat ik belachelijk vind, is dat NS nog van dit soort acties verzint, terwijl het blijkbaar alleen zwaar achterlijke onredabelen zijn die erop zitten te azen.

M ansems
6 jaren geleden

Als het met een code is en je moet je ticket uitprinten kan je hem soms niet verzilveren dus dat is pech centen weg is me al 2 x gebeurt

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  M ansems

Wat let je om even uit te zoeken of dit ‘met een code’ gaat voor je reageert? Dit lijkt zo achterlijk.

Aart
6 jaren geleden

Waardeloos inderdaad is alleen interessant voor de randstad vanuit Vlissingen heb je er niets aan.
9.00 uur gaat nog

Dries Molenaar
6 jaren geleden

Wie zegt dat je met zulke aanbiedingen het hele land moet kunnen doorkruisen. Daarbij, de bedoeling is natuurlijk wat leuks te doen, ter plaatse wat de dineren en dan ‘s avonds naar huis te gaan. Klaarblijkelijk wil iedereen om 17:30 weer thuis zijn om daar aan de goedkope piepers te kunnen.

Margriet
6 jaren geleden

Voor iemand uit Maastricht geldt het zelfde. TTrouwens je hoeft er geen gebruik van te maken. Er zijn ook heel vaak aanbiedingen die vanaf 9.00 uur gelden.Dus doe er je voordeel mee.

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Margriet

Vind ik ook al die klagers niks hoef het mag .klagen en klagen
Echte hollanders hoor pff 😠

Dhr. Ligter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Precies, altijd weer in die slachtofferrol kruipen! Er zijn zat andere acties!

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Margriet

Maastricht ligt zelf in een appendix en iedere actie is voor die regio beperkt interessant. Voor die Euro 13 kun je met een gewoon kaartje met 40% korting al door heel Limburg terecht.

Barbara Hellemons
6 jaren geleden

Moet vanaf 8:00zijn.Heb je teminste een relaxte dag!!

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Barbara Hellemons

Er moet helemaal niets. Als de actie je niet aanstaat, dan koop je hem toch lekker niet.

Leeuwtje
6 jaren geleden
Antwoord aan  Annemiek

Gezien uw reacties werkt u bij NS

Shaila
6 jaren geleden

Met het mooie weer in aantocht, lijkt mij super om naar Maastricht te gaan vanuit Amsterdam en na een heerlijk dagje zwieren, in de trein in slaap vallen… Goed bezig!

Anoniem
6 jaren geleden

Goedkope actie ik woon in de provincie Utrecht dus ik reis niet zo lang naar Amsterdam etc. Alleen wel jammer dat het vanaf 11 uur is ik ga meestal vanaf 9 uur al weg

Emma
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Hoi , dat heb ik ook precies hetzelfde maar toch vind ik het een koopje

Dhr. Ligter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Sommige mensen… de enige reden waarom het zo goedkoop is, is omdat hij pas vanaf 11.00 geldig is…

Miranda
6 jaren geleden

Hallo ik heb via actie van de dag kortings kaarten gekocht. Mijn dochtertje 8 heeft een kids free abbenoment
Ik reis normaal met een ov. Kan mijn dochter evengoed met haar ov gratis reizen?

Zainab
6 jaren geleden

Hi, can we use this ticket to travel between Keukenhof and Enschede? The travel includes an Intercity from Zwolle to leiden Centraal and bus 854 or 858 (run by Arriva)?

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Zainab

No, bus services are not included in the deal.

Dhr. Ligter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Zainab

Check the keukenhof deal at spoordeelwinkel.nl , Zainab.

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Zainab

You can also travel via Schiphol. Take the train from Leiden to Schiphol, and there you can take the train to Enschede (unless you want to visit Zwolle as well).

http://www.spoordeelwinkel.nl/campagnes/treinpakkers/keukenhof.html is the site for the Spoordeelwinkel deal mentioned above. Train, bus and Keukenhof for € 33 per person.
Bus 858 goes from the Keukenhof to Schiphol, where you can take the train to Enschede.

Zainab
6 jaren geleden
Antwoord aan  Erwin Wessels

Thanks a lot Annemiek, Mr. Ligter and Erwin Wessels. This link to spoordeelwinkel.nl is indeed very helpful :).

P Pieters
6 jaren geleden

ik heb 2 coupons gekocht bij AH
ik heb me verkeken was geldig van 19 februari tot 15april
ik had in gedachte,ik kon reizen tot 19 april,was fout!
en ik reis al zo weinig met de ns.
mijn vrouw is 85 jaar
en ik ben 88 jaar
mijn coupons waren 2 dagen overtijd, Groetjes

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  P Pieters

Erg jammer inderdaad. Misschien helpt het u in de toekomst als u onthoudt dat bij actiekaartjes de laatste dag waarmee u kunt reizen (vrijwel) altijd een zondag is.

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  P Pieters

Belangrijk is om zulke aanbiedingen pas te kopen wanneer je weet dat je zult gaan reizen. Er is altijd een nieuwe aanbieding en er is geen noodzaak te hamsteren.

Samantha
6 jaren geleden

Fijne actie weer van jullie en NS. Ik gebruik deze vaak om van Arnhem naar Scheveningen te reizen en dit scheelt een berg geld. Binnenkort maar weer eens genieten van een dagje strand, omniversum en diner. Thumbs up!

Alex
6 jaren geleden

ik vind deze actie WAARDELOS omdat het discriminerend is t.o.v. eenzame mensen. Ik heb geen partner of vrinden, ik ben altijd alleen en reis alleen. Voor mij dus deze is niet geschikt! Maar waarom moet ik bestraft zijn? geef 13 euro kaartje, diegene die met zijn 2en reis, kopt er 2, diegene met 3en, koopt er 3 etc… WAARDELOS!!!!

Gremawi
6 jaren geleden

Ik wel een tickt bij juil

Kaatje van Schouwen
6 jaren geleden

Hier op schouwen-Duiveland heb je niet eens een trein! Wij worden helemaal gediscrimineerd door deze actie! Het zou echt verboden moeten worden. Belachelijk! Maar gelukkig kunnen jullie allemaal hier ook niet komen met de trein. Lekker rustig 😉

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Kaatje van Schouwen

We zouden vliegtickets ook moeten verbieden, die kun je ook niet nemen van en naar Schouwen-Duivenland. Het lijkt mij vrij logisch dat een treinkaartje geldig is voor de trein. En tja, sommige dorpen én steden hebben geen treinstation. Dat is nu éénmaal zo.

Kaatje van Schouwen
6 jaren geleden

Er is hier wel een vliegveld op Schouwen!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Kaatje van Schouwen

Veel plezier met uw vakantievlucht vanaf Schouwen. Naar mijn weten starten er alleen maar zweefvliegtuigen.

Willem
5 jaren geleden
Antwoord aan  Kaatje van Schouwen

Inderdaad! Lekker op je eiland blijven, want dan de rest Nederland verschoond van zulke domme mensen…

Anoniem
6 jaren geleden

Heerlijk, al die klagende reacties. Even heerlijk gelachen hahahaha.
Ik vind het een leuke actie voor mijn dochter en haar vriend. Als kadootje als ze haar examens achter de rug heeft.

Nena
6 jaren geleden

ik vermoed dat deze dame: ( Bonnieschreef: april 15, 2018 om 6:19 am ) bedoelde waarom pas na elf uur te kunnen reizen ? waarom niet na 9 uur bijv. Laat mogen reizen, is ook zo laat aankomen bij een attractie. als je bijv om half twee pas aankomt bij een attractie omdat je reistijd 2 a 2 en half uur duurt

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Nena

Waarschijnlijk omdat de prijs op 11u gebaseerd was, en het anders duurder was geweest. Er zijn andere kaartjes die geldig zijn vanaf 9u.

Koning
6 jaren geleden

Even een vraagje,moet je bij deze actie
(2kaartjes voor 26 euro)de datum echt meteen al vastleggen. Het is nl. nog niet bekend welke dag in de week van 19 t/m 26 mei er gebruik van gemaakt gaat worden. En mijn volgende vraag als je iemand met trein van schiphol wilt gaan halen, dus reis je heen alleen, mag je dan geen gebruik maken van deze aanbieding? De terugweg reis je nl. wel met zijn tweeen.

Lia
6 jaren geleden

fantastische actie. terug van schiphol om 19.00 uur. Daar hou ik van

Lia
6 jaren geleden

fantastische actie. na de vakantie terug naar huis met de trein om 19.00 uur

Gloria
6 jaren geleden

Fantastische actie

Saeid
5 jaren geleden

Emmen tot denhag