youtube treinreiziger zoeken zoeken

Weekend Vrij: onbeperkt treinen in het weekend

klok 19 nov 2016 12:13

Onbeperkt treinen in het weekend, dat kan ieder weekend met het Weekend Vrij abonnement. Het NS-abonnement Weekend Vrij kost 32 euro per maand. Bovendien krijg je doordeweeks in de daluren 40% korting. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je slechts een paar euro meer.

Het NS Weekend Vrij abonnement is geldig vanaf vrijdagavond 18:25 uur tot en met maandagochtend 4:00 uur. Het abonnement wordt geleverd op een ov-chipkaart. Per vervoerder in- en uitchecken is verplicht. Het moment van inchecken bepaalt of je gratis reist of niet.

Reis je buiten het weekend? Dan biedt dit abonnement ook een leuk voordeel. Je krijgt dan buiten de spits 40% korting op de normale ritprijs. Check je doordeweeks in tussen 6:30 – 8:55 uur en 16:00 – 18:25 uur? Dan betaal je het normale volle tarief.

NS Weekend Vrij is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Connexxion, Syntus en Breng. Reis je met Intercity Direct? Dan betaal je tussen Schiphol – Rotterdam nog wel een toeslag. Het abonnement is niet geldig bij Thalys. 65 plussers kunnen dit abonnement extra voordelig aanschaffen voor 22 euro per maand. Die prijs is ook van toepassing voor gezinsleden die op hetzelfde adres wonen. Weekend Vrij wordt standaard verkocht als jaarabonnement en is na 12 maanden per maand opzegbaar.

Deze informatie is als service opgesteld door Treinreiziger.nl. Op- of aanmerkingen? Mail onze redactie via redactie@treinreiziger.nl. Vergeet niet te vermelden om welke pagina het gaat.