fbpx

Eurostar Londen

18 mrt 2014 21:27

Steeds meer Nederlanders maken gebruik van de Eurostar. De Eurostar is de snelle trein die door de kanaaltunnel raast. Nederlanders reizen per Benelux naar Brussel en kunnen alhier overstappen op de Eurostar naar Londen. Vanaf Brussel gaat de Eurostar in ruim 1 uur en 50 minuten naar Londen. De treinreis Rotterdam – Londen is mogelijk vanaf 4 uur. 

Treintickets zijn te boeken via:

Een retour Eurostar Londen is verkrijgbaar vanaf 118 euro. Een enkele reis Eurostar Londen is te koop vanaf 59 euro. De goedkope tarieven zijn echter snel uitverkocht, dus de prijs kan snel hoger uitvallen. De Eurostar Brussel Londen is te boeken vanaf 3 maanden voor vertrek. 

De reis door de kanaaltunnel zelf duurt slechts 20 minuten. Maar de Eurostar moet eerst van Brussel naar Lille rijden, en na de kanaaltunnel nog door naar Londen. Dat brengt de total reistijd Brussel – Londen op 1 uur en 50 minuten.

Overigens: als u per Eurostar naar Londen wil, kunt u ook kijken naar trein + hotel aanbiedingen van De Jong Intra. Ook kan het handig zijn om alvast een kaartje voor de Metro te kopen. Zie Metro Londen pagina.