fbpx

AH verkoopt weer NS dagkaarten (augustus 2015)

VERLOPEN / ZOEK ALTERNATIEF VIA ONDERSTAANDE TOOL. Bijvoorbeeld in augustus treinkaartje + lunch voor 22 euro. Albert Heijn verkoopt vanaf maandag 10 augustus weer NS-dagkaarten. De goedkope treinkaartjes worden deze keer geleverd als éénmalige chipkaart. De dagkaarten zijn te gebruiken in de periode 10 augustus t/m 4 oktober 2015. Doordeweeks zijn de kaarten vanaf 9.00 uur geldig, in het weekend de hele dag. De Dagkaart Voordeeluren kost 17 euro en wordt niet online verkocht.

Zoek de goedkoopste treinkaartjes voor jouw reis!

 

De afgelopen jaren werden de dagkaarten bij Albert Heijn aangeboden als e-ticket. Dat is nu niet meer zo. Daardoor is het treinkaartje direct te gebruiken en is activeren niet meer nodig. Voor de aanbieding is geen eigen ov-chipkaart nodig: je krijgt de dagkaart geleverd op een eenmalige chipkaart. In de winkel krijg je bij de kassa een dummy-dagkaart, die kun je vervolgens bij de klantenservice omwisselen voor het echte exemplaar. Het treinkaartje is alleen geldig door in- en uit te checken.

  • TIP! Voor een euro meer koop je bij de Spoordeelwinkel een dagretour inclusief koffie en gebak! (T/m 23 aug, e-ticket, op=op). Ook bij een dagje uit naar bijvoorbeeld SAIL of de Efteling is een combi-treinkaartje vaak goedkoper. Zie goedkope treinkaartjes augustus.

Voor deze aanbieding geldt: op = op. De dagkaart is geldig in alle treinen in Nederland, uitgezonderd Thalys. Bij ICE en Intercity Direct heb je naast de AH-Dagkaart nog wel een toeslagbiljet nodig. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor de reguliere toeslagvrije trein. De voordelige treinkaartjes zijn dus ook geldig bij Veolia, Breng, Syntus, Connexxion en Arriva. 

Aanbiedingen gratis ontvangen per e-mail?