fbpx

Alle modeltreinen online vergelijken

23 okt 2013 17:36

In de aanloop naar de modelspoorbeurs Eurospoor is de website allemodelspoor.nl gelanceerd. Voor het eerst wordt het mogelijk modeltreinen online met elkaar te vergelijken. Niet alleen de technische eigenschappen maar ook verkoopprijzen. De vergelijker start met ruim 25.000 modelspoor artikelen. Gebruikers kunnen het aanbod van allemodelspoor.nl uitbreiden.

Dankzij gebruiksvriendelijke filters kunnen bezoekers eenvoudig modelspoorartikelen vinden die aan hun wensen voldoen. “Er is een enorm aanbod van modelspoorartikelen, waardoor je soms bijna de bomen in het bos niet meer ziet. Met allemodelspoor.nl wordt dat aanbod toegankelijker”, zegt mede initiatiefnemer en ontwikkelaar Peter van der Leek.

Alhoewel een aanbod van 25.000 modelspoorartikelen enorm is, is allemodelspoor.nl nog niet compleet. “Maar het mooie is dat iedere bezoeker producten kan toevoegen en informatie van producten kan uitbreiden. Daardoor kan het aanbod snel verder groeien. Het is onze missie om uiteindelijk alle modelspoorartikelen van alle modelspoorwinkels vergelijkbaar te maken” aldus van der Leek.

Allemodelspoor.nl is niet alleen te bezoeken vanaf een pc, maar ook vanaf de mobile telefoon en de i-pad. “Dat is bijvoorbeeld handig als je een beurs als Eurospoor bezoekt. Je kunt dan op de beurs kijken of er nog andere modelspoorartikelen zijn die aan je wensen voldoen”, legt Hildebrand van Kuijeren uit, die als mede-initiatiefnemer van der Leek ondersteunt.

Bezoekers kunnen nu ook al een eigen account maken op allemodelspoor.nl. Dan kan je bijvoorbeeld aangeven welke treinen je al hebt en welke modelspoorartikelen op je verlanglijstje staan.