fbpx

Noord-Nederland gratis OV voor de kinderen tijdens Kindermaand

09 okt 2009 11:58

In het kader van Oktobermaand Kindermaand organiseren Arriva, Qbuzz, Connexxion en het OV-bureau Groningen Drenthe een reisactie. Kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis met de bus én met de trein. Voorwaarde is dat er wel een volwassene als begeleider mee reist.

Tijdens Oktobermaand Kindermaand bieden instellingen een gratis toegankelijk cultureel programma voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Met de reisactie kunnen ouders met hun kinderen voordelig en gemakkelijk kennis maken met het OV.

Prijsvraag
Arriva organiseert speciaal voor alle kinderen een prijsvraag. De winnaar mag een dag als steward meereizen in de treinen van Arriva. Hoe de prijsvraag luidt, is te vinden op Arriva.nl

Meer informatie
Meer informatie over Oktobermaand Kindermaand is te vinden op www.kindermaand.nl. Voor de voorwaarden van de reisactie en overige reisinformatie kunnen geïnteresseerden terecht op de website van Arriva.nl

Het gratis openbaar vervoer geldt in alle Arriva-treinen en in alle bussen van Arriva, Connexxion en Qbuzz in Groningen en Drenthe.