fbpx
Foto: Dimitri Verhulst tijdens de boekenweek van 2015 (NS).

Gratis met de trein op 2 april met Boekenweekgeschenk

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Op zondag 2 april kun je weer gratis met de trein! Tenminste: als je tijdens de boekenweek voor minimaal 12,50 euro aan boeken koopt. Je krijgt dan het Boekenweekgeschenk. Op 2 april is dit boek geldig als gratis treinkaartje.

De boekenweek start in 2017 op 25 maart. Tussen 25 maart en 2 april krijg je bij de deelnemende boekwinkels het Boekenweekgeschenk, mits je meer dan het minimumbedrag aan boeken besteedt. Het Boekenweekgeschenk heet dit jaar Makkelijk Leven en is geschreven door Herman Koch.

Ook gratis in de Arriva-trein

Het Boekenweekgeschenk is niet alleen geldig bij NS, maar ook in alle treinen van Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Thalys doet niet mee, en bij Intercity Direct en ICE heb je een toeslagkaartje nodig. Op het boek Makkelijk Leven vind je een barcode. Met die barcode kun je indien nodig de poortjes op stations openen.

 

Luisterboek?

Heb je een luisterboekversie van het Boekenweekgeschenk? Dan kun je alleen gratis met de trein reizen als je voor 31 maart contact opneemt met de klantenservice van de CPNB. Bij overleggen van het aankoopbewijs van een Luisterboek tijdens de Boekenweek, kunnen zij je voorzien van een papieren versie van Makkelijk leven. Met deze papieren versie kun je op zondag 2 april gebruik maken van het gratis reizen.

16e editie gratis treinen 

NS is al jaren hoofdsponsor van de Boekenweek. Het is het 16e jaar dat treinreizigers op de laatste dag van het evenement met het Boekenweekgeschenk gratis met de trein mogen reizen. Afgelopen jaren maakten daar ruim 200.000 mensen gebruik van. Het kan dus zijn dat het op zondag 2 april wat drukker in de trein is dan op een gemiddelde zondag.

0 0 stemmen
Artikel waardering
3 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stadsbus
7 jaren geleden

Ja! Ik ga met met boekenweekgeschenk bij Veolia reizen… (niet dus)

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Stadsbus

Ik zal het aanpassen, het rijtje vervoerders zit nog zo in mijn hoofd, maar Veolia is inderdaad inmiddels verleden tijd.

Stadsbus
7 jaren geleden

Bedankt 🙂