fbpx

Trein Keulen: vanaf € 19

Met de trein naar Keulen. Dat is prima mogelijk. Vanaf Amsterdam rijdt de ICE 6 tot 8x per dag in 2,5 uur rechtstreeks naar deze Duitse stad. Goedkope treinkaartjes zijn er al vanaf 19 euro. 

Zoek treinkaartjes

  • Trein Keulen: 6 tot 8x per dag rechtstreeks
  • Treintickets vanaf € 19 (enkeltje)
  • Treintickets boekbaar bij NS International, B-Europe, HappyRail en DB
  • Zitplek reserveren? + € 4,-
  • Trein + Hotel Keulen boekbaar via De Jong Intra
  • Booking.com heeft grootste aanbod hotels in Keulen
  • Treintickets boekbaar vanaf 6 maanden voor vertrek

Trein naar Keulen per ICE

De enige trein die vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Keulen rijdt, is de ICE. Deze Duitse hogesnelheidstrein is van alle gemakken voorzien en rijdt 6 tot 8x per dag. Zo hebben de treinen veel beenruimte, een stopcontact bij de zitplek en wifi. Of je nu wilt genieten van de treinreis of de reistijd wilt benutten als werktijd, het kan allebei. Onderweg stopt de trein in Nederland in Utrecht en Arnhem. De reistijd bedraagt ongeveer 2,5 uur. Als je op tijd je kaartje boekt, reis je al vanaf 19 euro. Een vol-flexibel treinkaartje, zonder treinbinding, is een stuk duurder: € 67,40.  Ons advies: koop je treinkaartje op tijd, en bespaar!

1e klas reizen in de ICE

Trein Keulen via Venlo

Behalve de rechtstreekse treinverbinding, kun je ook op andere manieren naar de Duitse stad reizen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de intercity Schiphol – Venlo. Deze geeft in Venlo aansluiting op de regionale Duitse trein richting Mönchengladbach. Daar is er een goede aansluiting op de trein naar Keulen. Op deze route rijden ieder uur treinen, die goed op elkaar aansluiten. Een vol-flexibel treinkaartje vanuit Amsterdam kost voor deze route € 43. Dat is aanzienlijk goedkoper dan de ICE-route.  De reistijd is wel wat langer: 3,5 uur. Als je nog meer wilt besparen, zoek je via onze prijsvergelijker een goedkoop (enkeltje) naar Venlo, en koop je bij NS International een ticket Venlo – Keulen. Op deze manier reis je meestal voor zo’n 32 euro flexibel met de trein naar Keulen.

Reizen via Emmerich

Rond de zomer van 2017 gaat er ieder uur een regionale trein Arnhem – Emmerich – Düsseldorf rijden. Vermoedelijk gaat deze trein in Duisburg aansluiting geven op de regionale Trein Keulen. Informatie over tarieven zijn op dit moment nog niet beschikbaar. De verwachting is dat de treinkaartjes voor deze regionale verbinding een stuk goedkoper worden dan het normale volle tarief.

Goedkope treinkaartjes Keulen

Snelle en comfortabele treintickets voor de ICE naar Keulen zijn er dus al vanaf 19 euro. Daar komt nog wel 4 euro bij als je verzekerd wilt zijn van een zitplaats. Treinkaartjes naar Duitse bestemmingen zijn vanaf 6 maanden voor vertrek verkrijgbaar. We hebben de verschillende tarieven op een rijtje gezet. Niet alleen de goedkope treinkaartjes naar Keulen, maar ook de prijzen van een flexibel ticket.

Treinprijzen Keulen 2e klas 1e klas
Goedkoopste treinkaartjes Amsterdam – Keulen (via Arnhem, Düsseldorf) € 19 € 39
Voltarief Amsterdam – Keulen  (via Arnhem, Düsseldorf) € 67,40 € 112,40
Voltarief Amsterdam – Keulen  (via Venlo, Mönchengladbach) € 43 € 71
Voltarief Venlo – Keulen € 67,40 € 112,40

Treintijden

De treintijden worden getoond op het moment je zoekt naar treinprijzen. Je kunt dan bij “Route” ook informatie krijgen over de tussenstations en de plekken waar je (eventueel) moet overstappen.

Treinprijzen: 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.