fbpx
Foto: Copyright by Rhaetische Bahn / Andrea Badrutt

Treinrondreis Zwitserland: 4-daagse reis vanaf € 495 p.p.

Wil je er nog even tussenuit? Ontdek de mooiste spoorlijnen van Zwitserland. Reis tijdens een vierdaagse treinrondreis via de wereldberoemde route van de Glacier Express en de Bernina Express. En dat al vanaf € 495 per persoon, dankzij de Voordeel Treinrondreis Zwitserland.

Dagprogramma

Vertrek vanaf een Nederlands station naar keuze. Op de eerste dag gaat de reis naar Täsch, de voorstad van Zermatt. Daar kom je in de regel rond 18:00 uur aan. Op de tweede dag ontdek je de route van de Glacier Express per regionale trein. Eén van de hoogtepunten van deze dag – letterlijk en figuurlijk – is het passeren van de Oberalppass. Binnen een kwartier weet de trein zeshonderd meter omhoog te klimmen. Ook indrukwekkend: het passeren van het Landwasserviaduct bij Filisur.

Op de derde dag staat de Bernina-spoorlijn centraal. Deze spoorlijn is niet voor niets door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed. Dat geldt overigens ook voor de Albula-spoorlijn, die u ook tijdens deze reis aflegt. In de middag is er tijd voor een lunch in Italië (Tirano). Daarna gaat de reis terug naar Filisur. Als u de reis niet verlengt, gaat de reis op de vierde dag weer terug naar Nederland. Op de terugreis passeert u in Zwitserland nogmaals het Landwasserviaduct, maar komt ook langs de Walensee en Obersee. Optioneel is het mogelijk om ook langs de mooie Rijn-route naar Nederland te reizen.

Tarieven en voorwaarden

De Voordeel treinrondreis Zwitserland wordt aangeboden door Treinrondreis.nl, onderdeel van Treinreiziger.nl. Het tarief van € 495 per persoon is een actietarief, te boeken t/m 22 september 2021. De reis moet plaatsvinden tussen 5 oktober en 27 oktober 2021, bijvoorbeeld in de herfstvakantie. Het actietarief wordt niet aangeboden bij vertrek op zaterdag.

Tijdens deze reis verblijf je in eenvoudige, maar goed gewaardeerde hotels. Het ontbijt is bij de prijs inbegrepen en ook de treinreservering op de heen- en terugreis. Toeristenbelasting is in Täsch niet bij de prijs inbegrepen. De Glacier Express is optioneel. Wel kan er gereisd worden met het regionale treinstel van de Bernina Express. Voor de panoramarijtuigen geldt er een toeslag.

2e klas1e klas
Prijs voor 1 persoon€ 570€ 655
Prijs voor 2 personen€ 989€ 1160
Extra dag in Filisur (zonder treinreis)+ € 143+ € 143
Extra dag in Filisur (met trein, twee personen)+ € 218+ € 244

Reizen met de regionale trein tussen Zermatt en Disentis

Op dag 2 reist u van Täsch naar Filisur. Het eerste deel van de reis verzorgt de Matterhorn Gotthard Bahn het treinverkeer.

Met de Rhätische Bahn over de Albula- en Bernina-spoorlijn

Gerelateerde berichten

2 gedachten aan “Treinrondreis Zwitserland: 4-daagse reis vanaf € 495 p.p.”

  1. Frans Eekhout schreef:

    Mooie reis beschrijving met mooie foto’s, past zo maar in een aflevering van RailAway…

    1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

      Zeker 😀

Reacties zijn gesloten.