fbpx

Dienstregeling IC Roosendaal – Antwerpen (Fyra alternatief)

25 jan 2013 12:41

Vanaf zaterdag 26 januari rijdt er een intercity Roosendaal – Antwerpen. Deze trein rijdt tot 11 maart als alternatief op de uitgevallen Fyra Amsterdam – Brussel. Treintickets zijn op dit traject niet gebonden, dus als u bij NS International of NMBS Europe een geldig vervoersbewijs koopt, kunt u de trein op het door u gewenste tijdstip gebruiken.

  • Zie ook: Fyra Alternatief nauwelijks sneller
  • Update! Vanaf 11 maart rijdt er 8x per dag een intercity Den Haag – Brussel. Vanaf dat moment vervalt deze intercity. Vanaf 1 juli tot eind augustus gaat er echter weer zes keer per dag een intercity rijden tussen Roosendaal en Antwerpen, die de trein Den Haag – Brussel zal versterken. Treintijden zijn op dit moment (19 juni) bij onze redactie nog niet bekend. De hier gecommuniceerde treintijden komen uit januari.

De intercity rijdt als aanvulling op de reeds bestaande stoptrein Roosendaal – Antwerpen, die ieder uur rijdt. Het kan voorkomen dat de extra treinen nog niet worden getoond in de boekingsmodules van NS en NMBS. U kunt wel gewoon deze treinen gebruiken.  Volgens de reisplanner van NMBS blijft er tussen Roosendaal en Essen op werkdagen ook een pendeltrein rijden. Die is vooral handig op de uren dat de intercity niet rijdt. Met de pendeltrein is de aansluiting in Roosendaal minder goed.

Dienstregeling weekend
De trein rijdt non-stop, iedere twee uur. In Roosendaal is er ongeveer een kwartier overstaptijd op de intercity (Vlissingen) Roosendaal – Amsterdam v.v..

  Eerste IC Laatste IC
Roosendaal, v. 8:04 22:04
Antwerpen, a. 8:33 22:33
     
Antwerpen, v. 7:27 21:27
Roosendaal, a. 7:56 21:56

Dienstregeling werkdagen
De trein rijdt non-stop, iedere twee uur. In Roosendaal is er ongeveer 5 minuten overstaptijd op de intercity (Vlissingen) Roosendaal – Amsterdam v.v..

  Eerste IC Laatste IC
Roosendaal, v. 7:53 21:53 + 23:26
Antwerpen, a. 8:22 22:21 + 23:55
     
Antwerpen, v. 6:38 20:38
Roosendaal, a. 7:07 21:07

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *