fbpx

Autoslaaptrein naar Avignon

24 jul 2009 21:12

Er rijden geen autotreinen meer vanuit Nederland en Duitsland naar Frankrijk

  • Update. Dit artikel is verouderd.

Vanuit Den Bosch rijdt er in de zomer een autoslaaptrein naar Avignon. In de zomer van 2011 rijdt de trein op vrijdagen vanuit Den Bosch naar Avignon en op zaterdagen weer terug naar Den Bosch. De treinen zijn van Euro-Express-Treincharter (EETC), die in 2002 de formule autoslaaptrein van NS overnam, nadat NS er geen brood meer in zag.

Met de autoslaaptrein kunt u de vakantie uitgerust beginnen. De trein vertrekt in de periode van 6 juni tot en met begin september op vrijdagavond uit Den Bosch en komt zaterdagmorgen aan in Avignon. Vanuit Avignon vertrekt de trein zaterdagavond, om zondagmorgen in Den Bosch aan te komen. In de trein is catering aanwezig. De trein bestaat voornamelijk uit ligrijtuigen, ook zijn er luxe slaapcabines. Overigens rijden er vanuit Düsseldorf ook autoslaaptreinen naar Narbonne, zie deze folder of raadpleeg het boekingsformulier.

Tarieven autoslaaptrein Avignon
Hieronder staan de standaardtarieven van Den Bosch naar Avignon, geldig voor 2010. Tickets zijn te boeken via autoslaaptrein.nl. De gecombineerde tarieven zijn te boeken t/m 1 januari 2010, daarna kunt u alleen een enkele reis boeken.
Aanbieding: 125 euro korting! Wie 12, 19 of 25 juni naar Avignon reist, komt in aanmerking voor deze speciale aanbieding. Let wel: boeken voor 1 februari.

Welke auto kan mee?
Niet iedere auto past op de autotrein. Op de website autoslaaptrein.nl kunt u kiezen voor Avignon en vervolgens in het menu voor reisinformatie.  Bij de vraag “Wat zijn de voorwaarden t.a.v. mijn auto/motor/fiets?” leest u wat de mogelijkheden zijn.

Andere mogelijkheden
Behalve vanuit Den Bosch, rijden er ook autoslaaptreinen vanuit Düsseldorf. Vanuit Düsseldorf rijdt er een autoslaaptrein van DB Autozug naar Narbonne. Deze autotrein rijdt ook nog in september en oktober. Voor meer informatie over de autotrein naar Narbonne: raadpleeg de folder van DB Autozug of raadpleeg het boekingsformulier.

Zonder auto
De autoslaaptrein is zonder auto of motor niet toegankelijk voor reizigers. Uiteraard is één auto per boeking voldoende en hoeft niet iedere passagier een eigen auto te hebben.