fbpx

Eerlijke cocktails voor treinreizigers

16 okt 2009 12:11

(Novum) Tv-kok Ramon Beuk gaat vrijdag cocktails bereiden voor treinreizigers. In het kader van Wereldvoedseldag gaat Beuk zogenoemde eerlijke cocktails shaken in de trein. Doel van de ludieke actie is het onder de aandacht brengen van millenniumdoel nummer één van de lidstaten van de Verenigde Naties: het uitbannen van extreme honger en armoede.

Tijdens een treinreis gaat Beuk in gesprek met bekende Nederlanders als musicus Perquisite en acteur Edo Brunner. Zij zullen onthullen wat er in hun koelkast staat en gaan met elkaar in gesprek over duurzaamheid en de millenniumdoelen. Ondertussen schudt Beuk erop los en deelt hij zijn zelfgemaakte cocktails met verantwoorde ingrediënten uit.

De millenniumdoelen richten zich op de belangrijkste wereldproblemen. Ze werden opgesteld in 2000, ondertekend door 189 landen, en moeten in 2015 gehaald zijn. Met de campagne wil organisatie Fairfood mensen laten zien dat iedereen een steentje kan bijdragen aan het behalen van het eerste doel, door verantwoord voedsel te gebruiken.

De speciale campagne website is te vinden op www.millenniumtour2009.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *