Home

Dit zijn de goedkope treinkaartjes van april 2017

Ook in april zijn er op verschillende plekken weer goedkope treinkaartjes te koop. Zoals elke maand hebben we ook deze maand de beste treinacties weer op een rij gezet. Gedurende de maand werken we het overzicht indien nodig bij. Deze maand een aantal voordelige dagjes uit, inclusief treinkaartje. Het leuke is dat die ook te gebruiken zijn in de meivakantie. Bij alle acties geldt: niet geldig op 27 april (zie ook: trein op Koningsdag).

1. Blokker Dal Dagkaart
Te koop vanaf 22 april, reizen vanaf 24 april. Een Dal Dagkaart is niet geldig in de ochtend én avondspits. Zie ons artikel over Blokker Treinkaartjes. De kaartjes kosten 14,50 euro.

2. Dagretour + tijdschrift € 19 
Wil je alleen op pad? Of wil je flexibel kunnen reizen? Dan is dit waarschijnlijk de beste treinactie. Voor 19 euro heb je een dagretour tussen twee stations naar keuze. Doordeweeks mag je na 9:00 uur op pad, in het weekend de hele dag. Bij de AKO mag je een tijdschrift uitkiezen (OP=OP, keuze uit zes bladen). Dit goedkope treinkaartje kun je gebruiken t/m 31 mei 2017. ACTIE VERLOPEN

3. Twee enkele reizen voor €  20,50
Ook nu kan je weer twee enkele reizen voor 20,50 euro kopen. Omgerekend komt dat dus neer op 10,25 euro per enkele reis. Erg handig als je een weekendje weg wilt, of een paar dagen weg bent. Deze actie is te koop bij VakantieVeilingen.

4. Seizoensretour € 33
Koop drie treinkaartjes voor het weekend, voor drie verschillende seizoenen. En dat voor slechts € 33. Ofwel: € 11 euro per retourtje. Lees hier alles over het Seizoensretour 2017.

Combineer treinkaartje met een Dagje Weg actie
Wij besteden regelmatig aandacht aan combi aanbiedingen (trein + toegang). Maar je kunt natuurlijk ook een goedkoop treinkaartje zelf los kopen, en dat combineren met een andere mooie aanbieding voor een dagje weg. Dan heb je nog meer keus. Wij hebben daarom de leukste aanbiedingen voor een dagje weg op een rij gezet. De eerste zes staan hieronder, en verderop in het artikel staan er nog een zes, en we sluiten af met nog eens negen mooie aanbiedingen voor een dagje weg.

Zuiderzee Museum

Nu 12,80  »

Walibi

Nu 26,00  »

Spoorwegmuseum

Nu 10,00  »

Toverland

Nu 22,40  »

Amsterdam Museum

Tickets 12,50 »

Dolfinarium

Nu: 15,95  »

5. Pretpark Slagharen
In de meivakantie lekker een dagje naar Slagharen? Of op een ander moment (t/m 31 mei, uitgezonderd 27 april)? Trein + bus + toegang nu bij de Spoordeelwinkel voor 28 euro. Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts 16 euro. Ideaal voor een leuk dagje pret. Hier te koop. Zie ook onze pagina Dagje weg met korting voor meer acties.

6. Trein + Tram + Madurodam
Geniet van een heerlijk dagje uit. Voor 29 euro heb je een treinkaartje naar Den Haag, een HTM-dagkaart én toegang tot Madurodam. Na Madurodam kun je dus ook nog even uitwaaien bij het Scheveningse strand (slechts een paar tramstops verwijderd van Madurodam) of nog een bezoekje brengen aan het Haagse centrum. Te koop bij de Spoordeelwinkel.

TIP: Ook leuk: dagje Trein Antwerpen, weekendje Trein Parijs of een stedentrip Trein naar Berlijn. Je kunt nu naar elk station in België een enkeltje kopen voor 19 euro. Te koop bij NS International. Geen beperkte beschikbaarheid, wel een aantal voorwaarden. Zie: Treinkaartjes naar België voor 19 euro.

7. Tien jaar Miniworld (Dagje Rotterdam)
Breng een bezoek aan Rotterdam en geniet van Miniworld Rotterdam. Bij Miniworld Rotterdam kun je genieten van prachtige modeltreinen en bijbehorend miniatuurlandschap. Kinderen t/m 11 jaar betalen voor deze combideal slechts 7 euro, volwassenen 22 euro. Hier te koop.

Nog meer losse aanbiedingen voor Dagje Weg

Avifauna

Nu 9,95  »

Madurodam

Nu 11,55  »

Duinrell

Nu 19,00  »

Burgers’ Zoo

Nu 18,70  »

Schiphol behind the scenes

Nu 8,50  »

8. Dagje Dierentuin incl. trein: € 33
Lekker een dagje dierentuin? Voor 33 euro heb je een treinkaartje naar Emmen inclusief toegang tot Wildlands Emmen. Kinderen t/m 11 jaar betalen 25 euro. Hier te koop.

9. The Amsterdam Dungeon
Ben je er klaar voor om terug te gaan naar die ‘slechte ouwe tijd’? Dat kan bij The Amsterdam Dungeon. Trein + toegang is mogelijk voor 26 euro. Te koop bij de Spoordeelwinkel.

10. Dagje Keukenhof
Het is voor buitenlanders de topattractie van Nederland: de Keukenhof. Ook voor ons Nederlanders is het zeker eens de moeite waard. Koop voor 35 euro een combiticket. Wij hebben deze aanbieding al eens eerder getest, check onze bevindingen.

11. Snelle Jelle

Daarnaast willen we een extra aanbieding melden: bij diverse supermarkten kun je Snelle Jelle (actieverpakking) kopen en krijg je 10 euro korting op een aantal specifieke uitjes van de Spoordeelwinkel. Door de korting betaal je dan 14 tot 18 euro.

12. Goedkope treinkaartjes voor Jumbo-klanten
Als je bij Jumbo voor 30 euro boodschappen doet, krijg je drie muntjes voor een dagje weg. Die kun je ook gebruiken voor goedkope treinkaartjes. Met drie muntjes koop je een dagretour voor 17,50 euro (incl. La Place lunch). Lees hier meer over de Jumbo Treinkaartjes.

Check bij iedere treinactie de voorwaarden. In het algemeen geldt: doordeweeks niet voor 9:00 uur geldig, in het weekend wel. Goedkope treinkaartjes van ETOS vormen een uitzondering: die zijn nooit voor 11:00 uur geldig. Alle treinkaartjes zijn niet te gebruiken op Koningsdag. Op 2 april kun je gratis met de trein met het boekenweekgeschenk.

Alvast leuk om te weten: Treinreiziger.nl werkt aan een nieuwe tool die de goedkope treinkaartjes combineert met acties van bijvoorbeeld dierentuinen, pretparken en meer. Op die manier kun je nog voordeliger een dagje weg. We hebben nu al een uitgebreid artikel over de Korting Madurodam met de trein, Actie Wildlands Dierentuin en met korting naar pretpark Slagharen.

Altijd goedkope treinkaartjes?

Ook leuk: Losse dagje weg tickets

Exclusief trein. Te combineren met een treinkaartje uit ons overzicht.

Miniworld Rotterdam

Nu 9,20  »

Slagharen

Nu 13,50  »

Openluchtmuseum

Nu 17,50  »

Dierenpark Amersfoort

Nu 15,75  »

Rondvaart Amsterdam

Nu 10,00  »

Hellendoorn

Nu 15,95  »

Amsterdam Dungeon

Nu 15,95  »

Wildlands + ijsje

Nu 29,-  »

This post was last modified on 20 oktober 2017 17:31

Bekijk reacties

 • gezien dat de actie van jumbo helaas alleen voor een kaartje in het weekeinde is. dat staat naar mijn mening wel erg verborgen op de informatie.

  • Ben ik met je eens, was ons eerst ook niet opgevallen. We hebben dat in elk geval nu wel duidelijk in ons stukje geplaatst.

 • Kan ik met de kaartjes van VakantieVeilingen op 1 dag. Van Utrecht naar Tilburg naar Arnhem reizen?

 • Kan je met een dagkaart, welke door de weeks vanaf 9 uur geldig is en in het weekend de hele dag, ook op pinkstermaandag reizen?

 • Kan op vakantieveilingen nergens de actie vinden. Wat doe ik verkeerd?

 • Op vakantieveilingen komt de actie van 2 enkele reizen voor € 20,50 niet te voorschijn. Is die actie er nog?

    • Dat is nog eens advies waar we iets aan hebben. Dank, ik ga het advies direct opvolgen en uw eerdere berichten verwijderen. Ook namens de dictator bedankt.

  • Ik heb dat elders wel gelezen ja, maar we nemen dat pas op als we de informatie geverifieerd hebben. Dus of als iemand bewijs kan tonen wat aantoonbaar van Blokker afkomstig is, omdat we alleen juiste informatie willen delen :-)

   • Afgelopen week kwam de nieuwste Blokker-folder uit; gen nieuwe aanbiedingen. De AH dagkaarten zijn nu geldig tot en met 26 april. Aangezien er nooit twee acties tegelijktertijd lopen met goedkoper treinkaartjes, vermoed ik dat Blokker in mei wel met dagkaarten NS (let op: deze kunnen iedere dag van de week gebruitk worden na de spiots vanf 09.00 uur `s ochtends en ook niet in de spits vanaf 16.00 uur (de laatste keer heb ik mij hiervan niets aangetrokken en geen controle gehad). Ik blijf het in de gaten houden Hildebrand. Hartelijke groet #Corry (die zelf twee kaartjes voor juni 2017 "nodig" heeft voor doordeweeks)!

 • Ik hoop dat de OV-dagkaarten weer eens terugkomen! Daarmee kon je onbeperkt door Nederland met bus, tram, trein en metro. Alleen Kruidvat had deze actie in 2015 (16,50 per stuk). Als men het OV wilt stimuleren en het klimaat wil aanpakken, zou ik zeggen méér OV-dagkaarten. Oproep aan nieuw kabinet en ambtenaren: maak het Openbaar Vervoer makkelijker en toegankelijker!

  • Het lijkt inderdaad dat die combinatie is afgeschaft. NS heeft wel eens laten weten dat de vraag naar die variant een stuk kleiner was dan de variant alleen trein. Voor 2015 is de actie vaker geweest bij Kruidvat

Share

Recent Posts

Trein naar Berlijn, vanaf € 10 met GoVolta: een betaalbare reiservaring

Vanaf 1 mei 2024 wordt reizen naar Berlijn een stuk toegankelijker en betaalbaarder dankzij de…

1 dag terug

Denkend aan Zwitserland of liever Reizend naar Zwitserland?

Terwijl het televisieprogramma "Denkend aan Zwitserland" van Omroep Max de harten van vele Nederlanders verovert,…

2 dagen terug

Vakantie Zwitserland per trein? Tips en tricks

Zwitserland, bekend om zijn adembenemende landschappen, knusse bergdorpjes en efficiënte treinnetwerk, is de perfecte bestemming…

2 dagen terug

Nieuw vervoersplan bij extreem winterweer moet ervoor zorgen dat deel van alle treinen kan blijven rijden

Een nieuw collectief vervoersplan van treinvervoerders moet ervoor zorgen dat zo'n 15 procent van alle…

3 dagen terug

Bijna helft van alle IC Direct-treinen op HSL vertraagd door werkzaamheden en problemen op spoor

De afgelopen maand was 47 procent van alle IC Direct-treinen op de HSL (Breda-Rotterdam-Amsterdam) vertraagd,…

4 dagen terug

Reserveren verplicht voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel

Wil je met de trein naar Duitsland? Als je gebruik maakt van de ICE Amsterdam-…

4 dagen terug