fbpx

Dit zijn de goedkope treinkaartjes van april 2017

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Ook in april zijn er op verschillende plekken weer goedkope treinkaartjes te koop. Zoals elke maand hebben we ook deze maand de beste treinacties weer op een rij gezet. Gedurende de maand werken we het overzicht indien nodig bij. Deze maand een aantal voordelige dagjes uit, inclusief treinkaartje. Het leuke is dat die ook te gebruiken zijn in de meivakantie. Bij alle acties geldt: niet geldig op 27 april (zie ook: trein op Koningsdag).

1. Blokker Dal Dagkaart
Te koop vanaf 22 april, reizen vanaf 24 april. Een Dal Dagkaart is niet geldig in de ochtend én avondspits. Zie ons artikel over Blokker Treinkaartjes. De kaartjes kosten 14,50 euro.

2. Dagretour + tijdschrift € 19 
Wil je alleen op pad? Of wil je flexibel kunnen reizen? Dan is dit waarschijnlijk de beste treinactie. Voor 19 euro heb je een dagretour tussen twee stations naar keuze. Doordeweeks mag je na 9:00 uur op pad, in het weekend de hele dag. Bij de AKO mag je een tijdschrift uitkiezen (OP=OP, keuze uit zes bladen). Dit goedkope treinkaartje kun je gebruiken t/m 31 mei 2017. ACTIE VERLOPEN

3. Twee enkele reizen voor €  20,50
Ook nu kan je weer twee enkele reizen voor 20,50 euro kopen. Omgerekend komt dat dus neer op 10,25 euro per enkele reis. Erg handig als je een weekendje weg wilt, of een paar dagen weg bent. Deze actie is te koop bij VakantieVeilingen.

4. Seizoensretour € 33
Koop drie treinkaartjes voor het weekend, voor drie verschillende seizoenen. En dat voor slechts € 33. Ofwel: € 11 euro per retourtje. Lees hier alles over het Seizoensretour 2017.

Combineer treinkaartje met een Dagje Weg actie
Wij besteden regelmatig aandacht aan combi aanbiedingen (trein + toegang). Maar je kunt natuurlijk ook een goedkoop treinkaartje zelf los kopen, en dat combineren met een andere mooie aanbieding voor een dagje weg. Dan heb je nog meer keus. Wij hebben daarom de leukste aanbiedingen voor een dagje weg op een rij gezet. De eerste zes staan hieronder, en verderop in het artikel staan er nog een zes, en we sluiten af met nog eens negen mooie aanbiedingen voor een dagje weg.

Zuiderzee Museum

Nu 12,80  »

Walibi

Nu 26,00  »

Spoorwegmuseum

Nu 10,00  »

Toverland

Nu 22,40  »

Amsterdam Museum

Tickets 12,50 »

Dolfinarium

Nu: 15,95  »

5. Pretpark Slagharen
In de meivakantie lekker een dagje naar Slagharen? Of op een ander moment (t/m 31 mei, uitgezonderd 27 april)? Trein + bus + toegang nu bij de Spoordeelwinkel voor 28 euro. Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts 16 euro. Ideaal voor een leuk dagje pret. Hier te koop. Zie ook onze pagina Dagje weg met korting voor meer acties.


6. Trein + Tram + Madurodam
Geniet van een heerlijk dagje uit. Voor 29 euro heb je een treinkaartje naar Den Haag, een HTM-dagkaart én toegang tot Madurodam. Na Madurodam kun je dus ook nog even uitwaaien bij het Scheveningse strand (slechts een paar tramstops verwijderd van Madurodam) of nog een bezoekje brengen aan het Haagse centrum. Te koop bij de Spoordeelwinkel.

TIP: Ook leuk: dagje Trein Antwerpen, weekendje Trein Parijs of een stedentrip Trein naar Berlijn. Je kunt nu naar elk station in België een enkeltje kopen voor 19 euro. Te koop bij NS International. Geen beperkte beschikbaarheid, wel een aantal voorwaarden. Zie: Treinkaartjes naar België voor 19 euro.

7. Tien jaar Miniworld (Dagje Rotterdam)
Breng een bezoek aan Rotterdam en geniet van Miniworld Rotterdam. Bij Miniworld Rotterdam kun je genieten van prachtige modeltreinen en bijbehorend miniatuurlandschap. Kinderen t/m 11 jaar betalen voor deze combideal slechts 7 euro, volwassenen 22 euro. Hier te koop.

Nog meer losse aanbiedingen voor Dagje Weg

Avifauna

Nu 9,95  »

Madurodam

Nu 11,55  »

Duinrell

Nu 19,00  »

Burgers’ Zoo

Nu 18,70  »

Schiphol behind the scenes

Nu 8,50  »

8. Dagje Dierentuin incl. trein: € 33
Lekker een dagje dierentuin? Voor 33 euro heb je een treinkaartje naar Emmen inclusief toegang tot Wildlands Emmen. Kinderen t/m 11 jaar betalen 25 euro. Hier te koop.


9. The Amsterdam Dungeon
Ben je er klaar voor om terug te gaan naar die ‘slechte ouwe tijd’? Dat kan bij The Amsterdam Dungeon. Trein + toegang is mogelijk voor 26 euro. Te koop bij de Spoordeelwinkel.

10. Dagje Keukenhof
Het is voor buitenlanders de topattractie van Nederland: de Keukenhof. Ook voor ons Nederlanders is het zeker eens de moeite waard. Koop voor 35 euro een combiticket. Wij hebben deze aanbieding al eens eerder getest, check onze bevindingen.

11. Snelle Jelle

Daarnaast willen we een extra aanbieding melden: bij diverse supermarkten kun je Snelle Jelle (actieverpakking) kopen en krijg je 10 euro korting op een aantal specifieke uitjes van de Spoordeelwinkel. Door de korting betaal je dan 14 tot 18 euro.

12. Goedkope treinkaartjes voor Jumbo-klanten
Als je bij Jumbo voor 30 euro boodschappen doet, krijg je drie muntjes voor een dagje weg. Die kun je ook gebruiken voor goedkope treinkaartjes. Met drie muntjes koop je een dagretour voor 17,50 euro (incl. La Place lunch). Lees hier meer over de Jumbo Treinkaartjes.

Check bij iedere treinactie de voorwaarden. In het algemeen geldt: doordeweeks niet voor 9:00 uur geldig, in het weekend wel. Goedkope treinkaartjes van ETOS vormen een uitzondering: die zijn nooit voor 11:00 uur geldig. Alle treinkaartjes zijn niet te gebruiken op Koningsdag. Op 2 april kun je gratis met de trein met het boekenweekgeschenk.

Alvast leuk om te weten: Treinreiziger.nl werkt aan een nieuwe tool die de goedkope treinkaartjes combineert met acties van bijvoorbeeld dierentuinen, pretparken en meer. Op die manier kun je nog voordeliger een dagje weg. We hebben nu al een uitgebreid artikel over de Korting Madurodam met de trein, Actie Wildlands Dierentuin en met korting naar pretpark Slagharen.

Altijd goedkope treinkaartjes?

Ook leuk: Losse dagje weg tickets

Exclusief trein. Te combineren met een treinkaartje uit ons overzicht.

Miniworld Rotterdam

Nu 9,20  »

Slagharen

Nu 13,50  »

Openluchtmuseum

Nu 17,50  »

Dierenpark Amersfoort

Nu 15,75  »

Rondvaart Amsterdam

Nu 10,00  »

Hellendoorn

Nu 15,95  »

Amsterdam Dungeon

Nu 15,95  »

Wildlands + ijsje

Nu 29,-  »

0 0 stemmen
Artikel waardering
58 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
John Veldhuis
7 jaren geleden

gezien dat de actie van jumbo helaas alleen voor een kaartje in het weekeinde is. dat staat naar mijn mening wel erg verborgen op de informatie.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  John Veldhuis

Ben ik met je eens, was ons eerst ook niet opgevallen. We hebben dat in elk geval nu wel duidelijk in ons stukje geplaatst.

Lobke
7 jaren geleden

Kan ik met de kaartjes van VakantieVeilingen op 1 dag. Van Utrecht naar Tilburg naar Arnhem reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Lobke

Alleen als je beide kaartjes verzilverd. Dit omdat de reis Utrecht – Tilburg niet via Arnhem loopt. Als je dit doet, heb je dus 1 enkele reis Utrecht – Tilburg, en 1 enkele reis Tilburg – Arnhem. Je kan dan niet meer terug naar Utrecht. Misschien is deze actie dan beter voor je: http://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/03-04-2017-ns-dagkaart

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

(Die actie moet ik nog bij de top 10 bijvoegen. Die is sinds vandaag weer te koop.)

B Wiegers
7 jaren geleden

Komt er dit jaar ook weer een seizoenskaart?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  B Wiegers

Ik verwacht het niet, ik heb er in elk geval geen aanwijzingen voor. In 2015 en 2016 was ie er al in februari/maart

Francina
7 jaren geleden
Antwoord aan  B Wiegers

Ze zijn er al!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Francina

Ik kom er net achter.

Frank Dijkstra
7 jaren geleden

Kan je met een dagkaart, welke door de weeks vanaf 9 uur geldig is en in het weekend de hele dag, ook op pinkstermaandag reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Dijkstra

Ja, maar dan wel vanaf 9:00 uur.

Juf Diane Groen
7 jaren geleden

Kan op vakantieveilingen nergens de actie vinden. Wat doe ik verkeerd?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Juf Diane Groen

Hij zou het 3 dagen geleden nog gedaan moeten hebben. Nu niet meer. Maar gelukkig kun je de aanbieding nog steeds kopen, maar nu bij ActievandeDag: http://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/03-04-2017-ns-losse-treinkaartjes

Janet Mol
7 jaren geleden

Op vakantieveilingen komt de actie van 2 enkele reizen voor € 20,50 niet te voorschijn. Is die actie er nog?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Janet Mol

Hij wordt vanaf vandaag verkocht bij ActievandeDag i.p.v. VakantieVeilingen. Dit is de nieuwe link, http://www.actievandedag.nl/actie-aanbieding/03-04-2017-ns-losse-treinkaartjes Ik heb de informatie zojuist in het artikel aangepast.

Bumble Baa
7 jaren geleden

wat tof dat jullie dit elke keer opsnorren en samenvatten. Dank je wel!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Bumble Baa

Dank voor het compliment 🙂

dikke spuit
7 jaren geleden

Als het u niet gaait verwijderd u maar een bericht.
Dictator!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  dikke spuit

Dat is nog eens advies waar we iets aan hebben. Dank, ik ga het advies direct opvolgen en uw eerdere berichten verwijderen. Ook namens de dictator bedankt.

Laura Vd Woldenberg
7 jaren geleden

Komen er binnekort nog acties van de Blokker?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Laura Vd Woldenberg

Ik heb dat elders wel gelezen ja, maar we nemen dat pas op als we de informatie geverifieerd hebben. Dus of als iemand bewijs kan tonen wat aantoonbaar van Blokker afkomstig is, omdat we alleen juiste informatie willen delen 🙂

Corry
7 jaren geleden

Afgelopen week kwam de nieuwste Blokker-folder uit; gen nieuwe aanbiedingen. De AH dagkaarten zijn nu geldig tot en met 26 april. Aangezien er nooit twee acties tegelijktertijd lopen met goedkoper treinkaartjes, vermoed ik dat Blokker in mei wel met dagkaarten NS (let op: deze kunnen iedere dag van de week gebruitk worden na de spiots vanf 09.00 uur `s ochtends en ook niet in de spits vanaf 16.00 uur (de laatste keer heb ik mij hiervan niets aangetrokken en geen controle gehad). Ik blijf het in de gaten houden Hildebrand. Hartelijke groet #Corry (die zelf twee kaartjes voor juni 2017 “nodig” heeft voor doordeweeks)!

OV Nederland
7 jaren geleden

Komt treinpakkers ooit nog terug? Dat waren zoooo goede deals!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  OV Nederland

Geen idee, we zullen het af moeten wachten.

Jolanda
7 jaren geleden

Ik hoop dat de OV-dagkaarten weer eens terugkomen! Daarmee kon je onbeperkt door Nederland met bus, tram, trein en metro. Alleen Kruidvat had deze actie in 2015 (16,50 per stuk). Als men het OV wilt stimuleren en het klimaat wil aanpakken, zou ik zeggen méér OV-dagkaarten. Oproep aan nieuw kabinet en ambtenaren: maak het Openbaar Vervoer makkelijker en toegankelijker!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Jolanda

Het lijkt inderdaad dat die combinatie is afgeschaft. NS heeft wel eens laten weten dat de vraag naar die variant een stuk kleiner was dan de variant alleen trein. Voor 2015 is de actie vaker geweest bij Kruidvat

Saakje Regnerus
7 jaren geleden

Fraai hoor…. actie van de dag kan wel van de site af “Helaas! Het product dat je hebt geselecteerd is niet meer beschikbaar” :'(

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Saakje Regnerus

De link naar ActievandeDag voor de 2 enkele reizen doet het hier gewoon. Welke link bedoel je precies?

Jeannette de Roos
7 jaren geleden

welke link kan ik hiervoor gebruiken?

Jeannette de Roos
7 jaren geleden
Antwoord aan  Jeannette de Roos
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Jeannette de Roos

Mooi 🙂

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Saakje Regnerus

Ah, ik zie inderdaad dat de link nog wel doet, maar als je ze wil bestellen dat het lijkt alsof ze op zijn. Ik vermoed dat dit van tijdelijke aard is. Zou mij niets verbazen als ze na Pasen weer beschikbaar zijn bij ActievandeDag of VakantieVeilingen. Dat is wat we sinds januari in elk geval hebben waargenomen.

Saakje Regnerus
7 jaren geleden

Ik houd het iig in de gaten, we hebben ze volgend weekend nodig 😉

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Saakje Regnerus

Ze zijn weer terug.

Saakje Regnerus
7 jaren geleden

Ja Super…. ik zag het. Bedankt

Dick Odink
7 jaren geleden
Antwoord aan  Saakje Regnerus

Actie van de dag werkt weer, ik heb net 4 setjes à € 10,25 besteld en gekregen

Saakje Regnerus
7 jaren geleden
Antwoord aan  Dick Odink

Super!!! Bedankt

Jeannette de Roos
7 jaren geleden

ik lees dit op goedkope-treinkaartjes.nl: “Van 22 april t/m 07 mei 2017 zijn er weer Blokker treinkaartjes
verkrijgbaar! De Blokker Dalvrij dagkaart is te koop voor € 14,50 en te
gebruiken in de periode van 24 april t/m 04 juni 2017. De goedkope
dagkaarten van Blokker zijn geldig in treinen van NS, Arriva, Breng,
Connexxion, Syntus en Veolia van ma t/m vrij voor 06:30 uur, tussen
09:00 uur t/m 16:00 uur en na 18:30 uur. In het weekend de hele dag.”
Klopt dit wel?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Jeannette de Roos

We hebben het ook op die site gezien, maar we plaatsen het pas als we de actie zelf hebben kunnen verifiëren. Dus met bewijsmateriaal dat van Blokker afkomstig is. Wie dat als eerste instuurt komt bovendien in aanmerking voor een gratis treinkaartje 🙂 Omdat we niet kunnen beoordelen of die info correct is, ontbreekt die actie vooralsnog.

Obadiah Zuen
7 jaren geleden

Beste Treinreiziger.nl
Stel ik koop een dagretour, mag ik op de heenweg onderweg uitstappen en weer instappen? Zo kan ik dan toch met enige moeite verschillende licaties bezoeken. Moe ik wel goed plannen denk ik. Ik wil graag van Purmerend naar Venlo, Meijel en Aalte.

dikke spuit
7 jaren geleden

Typisch de VVD, onnodig moeilijk, Waarom niet gewoon een goedkoop kaartje aan het station?
Er zijn in Nederland veel onnodige beroepen!
Lang leve de vrijheid van de commercie!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  dikke spuit

Dit heeft niets te maken met de VVD. Dit is altijd al zo geweest, sterker, de goedkope kaartjes waren er vroeger niet. Ik denk dat we onze zegeningen mogen tellen dat we regelmatig van dit soort aanbiedingen hebben.

dikke spuit
7 jaren geleden

1971 retour Helmond Eindhoven 1,20 gulden, nu 7,20 euro.
De prijzen zijn veertien x duurder geworden na omrekening.
Dank zei de rente en onnodige beroepen, vooral bij de NS.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  dikke spuit

NS mag haar tarieven niet zomaar verhogen. De laatste 15 jaar geldt in elk geval: alleen de inflatie en eventuele verhoging van de infravergoeding die NS aan ProRail moet betalen. Het voorbeeld dat u geeft zijn de prijzen x6 gegaan. Ik durf niet te zeggen wat er met de prijs van een brood is gebeurd. Ik heb de indruk dat het wel mee valt met de “onnodige beroepen”, noem eens een concreet voorbeeld?

dikke spuit
7 jaren geleden

Uw beroep! als er gewoon goedkope treinkaartjes aan het station te koop waren.
Nu kan je ze overal kopen met moeilijk printen of regels, en de dure kaartjes zijn op het station te koop.
belachelijk!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  dikke spuit

Voor de duidelijkheid, ik werk niet bij NS!! Treinreiziger.nl is onafhankelijk en verzamelt informatie. Ook onze meeste inkomsten komt niet van NS omtrent goedkope tickets.

dikke spuit
7 jaren geleden

Nog erger, allemaal betaald door de treinreizigers!

Kim
7 jaren geleden

Jaaa!!! Zoals hier vorige week al viel te lezen dacht Treinreiziger.nl dat de uitverkochte set kaartjes bij Actie vd Dag na de Pasen weer te koop zou zijn. En dat klopt! Heb ze net aangeschaft. Hartelijk bedankt. Ik raadpleeg deze site altijd als ik treinkaartjes nodig heb (voor weinig;-). Bedankt!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Kim

Dank voor het compliment!

Arwen van der Linden
7 jaren geleden

Voorwaarde voor Jumbo tickets is aangepast! Deze zijn nu wel ook maandag t/m donderdag na 9:00 te gebruiken! Ik heb hem vandaag zelf gekocht.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Arwen van der Linden

Dank, op de pagina van het Jumbo kaartje hadden we het al aangepast, hier zijn we het nog vergeten, en zullen we de pagina ook updaten.

Attie Boersma
7 jaren geleden

Heel fijn en overzichtelijk, deze website! Dankjewel!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Attie Boersma

Dank voor het compliment

jesjan
7 jaren geleden

mooie acties,maar geen enkele is geldig voor de koningsdag.heb kaartjes hier liggen en nu moet ik thuis blijven want kan die 20%korting ticket koningsdag niet kopen om naar heerlen te gaan want is €40 incl die 20%.heel jammer

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  jesjan

Helaas. Dat is een keuze van NS. De goedkope kaartjes zijn bedoeld om de lege plekken in de trein te vullen, maar op Koningsdag is het erg druk in de trein en moet NS alle zeilen bijzetten om iedereen te vervoeren. Daarom op die dag nooit goedkope treinkaartjes. Het is de enige dag in het jaar waarop je niet goedkoop kunt reizen.

Birgit Speulman
7 jaren geleden

De aanbieding Twee enkele reizen voor € 20,50 bij Vakantieveilingen is onvindbaar op hun site.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Birgit Speulman

De link in ons artikel stond per abuis verkeerd ingesteld. Werkt nu wel. Dit is de directe link: https://www.vakantieveilingen.nl/winstpakker.html

Birgit Speulman
7 jaren geleden

Dank je wel!