fbpx

Onbeperkt treinen in het weekend: 29 euro per maand (met hotel)

16 nov 2015 14:10

Ieder weekend met de trein kriskras door Nederland? Het kan met het Weekend Vrij abonnement. Met dat abonnement kun je van vrijdag 18:30 uur tot en met maandagochtend 4:00 uur onbeperkt met de trein reizen. Normaal kost dat 40 euro per maand, nu tijdelijk 29 euro per maand.

De actie loopt al wat langer, maar tijdelijk is er nu ook één gratis hotelovernachting inbegrepen. Het gaat om een overnachting bij NH of Hampshire. De gratis overnachting is inbegrepen voor reizigers die voor 19 december een nieuw abonnement afsluiten. Daarbij geldt: op = op. In de hotels is er eveneens een beperkte actiebeschikbaarheid. 

Het Weekend Vrij abonnement heeft een looptijd van minimaal één jaar en is daarna per maand opzegbaar. In de 2e klas kost het nu 29 euro (i.p.v. 40 euro), in de 1e klas 39 euro (i.p.v. 65 euro). Alleen in het 1e jaar betaal je het actietarief, daarna het reguliere tarief. Het 2e klas actietarief is beschikbaar t/m 31 december 2015. Indien je na 19 december een Weekend Vrij abonnement koopt is de hotelovernachting dus niet inbegrepen.

Voor slechts 29 euro per maand mag je er dus ieder weekend op uit met de trein. Reis je doordeweeks tijdens de daluren? Dan krijg je 40% korting. In de ochtend- en avondspits betaal je echter het normale tarief. 

Voordelen Weekend Vrij op een rij:

  • Ieder weekend onbeperkt treinen van vrijdagavond 18:30 uur t/m maandagochtend 4:00 uur.
  • Op overige tijden 40% korting op het normale tarief, uittgezonded de spitsuren (6:30-9:00 uur en 16:00-18:30 uur)
  • Geldig in treinen van NS, maar ook van Arriva, Breng, Syntus, Veolia en Connexxion. 
  • OV-chipkaart indien gewenst inbegrepen (t.w.v. 7,50 euro)
  • Ook een Weekend Vrij abonnement voor je partner? Dan betaal je daarvoor standaard 20 euro per maand (betreft een bijabonnement). Ook 65-plussers betalen slechts 20 euro per maand.

Weekend Vrij is alleen online te bestellen. Bij Intercity Direct heb je tussen Schiphol – Rotterdam een toeslagbiljet nodig. Je kunt echter ook kiezen om met de reguliere toeslagvrije intercity te reizen. Weekend Vrij is niet geldig in Thalys.

Voorwaarden gratis hotelovernachting:

  • Alleen voor nieuwe abonnementshouders (tussen 16 november t/m 19 december, op = op).
  • Reserveer hotel met de vouchercode die je binnen 5 dagen na bestelling van Weekend Vrij abonnement krijgt. 
  • Voucercode kan gebruikt worden t/m 29 februari, overnachten kan t/m 31 maart.
  • Maximaal 1 voucher per reservering. De vouchercode is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contanten.
  • Deze aanbieding is alleen geldig o.b.v. actiebeschikbaarheid en niet te combineren met andere kortingen of reeds gemaakte reserveringen.

Overigens is er ook een actie met het Dal Vrij abonnement: voor slechts 129 euro per maand reis je buiten de spitsuren onbeperkt in de 1e klas.