fbpx

Meer goedkope Fyra treinkaartjes

Waar de Thalys per 13 december duurder wordt, komen er bij de hogesnelheidstrein Fyra juist meer goedkope treinkaartjes. Zo worden er straks ook goedkope treinkaartjes voor 9 uur aangeboden.

Nu zijn de goedkoopste tickets (superdiscount) alleen te boeken voor treinen die na 9 uur vertrekken, maar dat veranderd dus. Op dit moment wordt de Fyra vanwege de hoge tarieven nog beperkt gebruikt. Behalve dat er meer goedkope treinkaartjes aangeboden zullen worden, zal de trein ook vaker gaan rijden. Weliswaar blijft de frequentie 1x per uur, maar vanaf 13 december gaat de Fyra ook in het weekend rijden. De treintijden wijzigen ongeveer 30 minuten. 

Vanaf 13 november is het mogelijk om de Fyra-treinen met vertrek 13 december en later te
reserveren
. De gebruikelijke voorverkoop van 92 dagen is dan weer van kracht.

Update: De melding dat de Fyra per 13 december ook in het weekend zou gaan rijden, is onjuist. Dat volgt later in 2010. Aanvankelijk was de Fyra per abuis opgenomen in de Hafas dienstregeling, waardoor de informatie foutief in dit artikel kwam. In een adviesaanvraag aan de consumentenorganisaties wordt de datum van 12 april 2010 genoemd. per die datum zou de Fyra ook in het weekend gaan rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *