fbpx

Overzicht goedkope treinkaartjes maart 2017

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Ook in maart zijn er diverse treinacties. Zo begint de maand met een mooi AH-treinkaartje van 16 euro. Maar ook de Spoordeelwinkel en ActievandeDag hebben aanbiedingen. Een overzicht van de beste aanbiedingen tot nu toe.

1. Twee enkele reizen voor € 20,50
Omgerekend dus 10,25 euro per enkele reis. Een populaire aanbieding die nu te koop is bij VakantieVeilingen. We weten niet wanneer deze actie precies afloopt. We hebben ook een uitgebreider artikel over de enkele-reis-treinactie.

2. Superdalticket 2 personen
Er zijn nu ETOS treinkaartjes te koop. Reis met 2 personen na 11:00 uur voor slechts omgerekend 9,95 euro per persoon! Eerder deze maand waren er AH treinkaartjes, maar die actie is inmiddels afgelopen.

 

3. Lekker dagje uit met combi + trein
Een dagje Spoorwegmuseum? Ook erg leuk met kinderen. Voor 24 euro heb je een treinkaartje, inclusief toegang. Kinderen t/m 11 jaar betalen slechts 11 euro. Ter vergelijking: normaal betaal je voor het Spoorwegmuseum los al 16 euro. Check hier de aanbieding. Ook voor de Keukenhof is er een trein + bus + toegang aanbieding voor 35 euro, die aanbieding kun je hier kopen. Ook leuk is een dagje dierentuin (Artis), met trein, tram en toegang voor 16 euro (kinderen t/m 11 jaar) of 27 euro (volwassenen). Ook alleen online te koop.
4. Shoppen in Roermond
Shoppen in Roermond is erg populair dankzij Designer Outlet Roermond. Gevestigd op loopafstand van het station. Probeer het ook eens! Voor 18 euro kun je nu een treinkaartje kopen naar Roermond.

5. Dagje Maastricht
Maastricht is misschien wel één van de gezelligste steden van Nederland. Wil je lekker taart eten, met een kopje koffie of thee in de Limburgse hoofdstad? Dan kun je nu voor 19 euro deze treinactie gebruiken.

6. Rondvaart of taart in Amsterdam?
Uit heel de wereld komen toeristen naar Nederland om de Amsterdamse grachten te bewonderen. Probeer ook eens de Day Canal Cruise van Lovers. Voor 24 euro heb je een rondvaart door de grachten mét een treinkaartje naar Amsterdam. Koop hier. Ben je niet zo enthousiast over een rondvaart? Dan kun je beter van deze aanbieding gebruik maken.

7. Dagretour Spoordeelwinkel
Het AH-treinkaartje is natuurlijk het goedkoopst. Maar ook de Spoordeelwinkel heeft iedere maand een dagretour in de aanbieding, inclusief een versnapering. Bijvoorbeeld La Place actie, inclusief een broodje. Nu voor 20 euro. Ook is er een combi aanbieding met Kaldi, ook voor 20 euro. LET OP: deze aanbieding is alleen geldig op vrijdag, zaterdag en zondag.

Bij alle aanbiedingen geldt: doordeweeks niet geldig voor 9:00 uur. In het weekend zijn er in het algemeen geen tijdsbeperkingen. Check altijd de voorwaarden op de verkooppagina van desbetreffende verkoper. Wil je op Koningsdag met de trein? Check dan onze speciale pagina. Wil je op zondag 2 april reizen? Check dan dit.

Altijd de goedkoopste treinkaartjes?