fbpx

Trein Haarlem – Parijs in 3 uur en 40 minuten (vanaf € 40)

14 nov 2020 20:35

Met de trein naar  Parijs? Dat kan prima vanuit Haarlem. Onderweg hoef je slechts 1x over te stappen. In slechts 3 uur en 40 minuten brengt de trein je van Haarlem naar Parijs. Een treinkaartje is al verkrijgbaar vanaf 40 euro. De verkoop start normaal gesproken vanaf 4 maanden voor vertrek.

Treinreis Haarlem – Parijs.

In Haarlem stap je in de Intercity of Sprinter naar Amsterdam Centraal. Deze trein rijdt tot 8x per uur. Na 15 a 20 minuten wordt Amsterdam Centraal bereikt. Hier stap je over op de Thalys. Via onder andere te Rotterdam en Antwerpen rijdt de trein naar Parijs. In Parijs eindigt de trein te Gare du Nord. 

Service in de trein

Een belangrijk deel van de reis gaat per hogesnelheidstrein Thalys. Deze trein is van allerlei gemakken voorzien. Zo is er wifi in de trein en kun je onderweg een hapje eten of drinken in het barrijtuig. De reistijd kun je prima gebruiken om te ontspannen of juist te werken.

Treinkaartjes Haarlem – Parijs

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 40 euro. Gereserveerde zitplek is bij de prijs inbegrepen. Verkoop verloopt onder andere via NS International. Maar je kunt ook een treinkaartje kopen bij bijvoorbeeld Trainline.

Reistijd per trein naar Parijs

Per trein Den Haag – Parijs3 uur en 6 minuten€ 40
Per trein Utrecht – Parijs3 uur en 32 minuten€ 44
Per trein Haarlem – Parijs3 uur en 40 minuten€ 40
Per trein Zwolle – Parijs4 uur en 18 minuten€ 44
Per trein Groningen – Parijs5 uur en 47 minuten€ 44
Per trein Eindhoven – Parijs3 uur en 51 minuten€ 44
Treinreis Maastricht – Parijs3 uur en 17 minuten€ 33
De genoemde tarieven zijn “vanaf” tarieven en zijn beperkt beschikbaar. Lastminute kan het tarief fors duurder zijn.

Wat te doen in Parijs?