fbpx

Treinkaartje voor 2 personen tot 15 september 2014 tijdelijk 36 euro

Een treinreis maken met twee personen? Dan heeft Spoordeelwinkel van NS een interessante aanbieding: een dagretour tussen twee Nederlandse stations voor 36 euro. Dat is inclusief koffie, cappucccino of thee en gebak bij La Place. De aanbieding is te koop t/m 15 september 2014 en te gebruiken voor reizen t/m 15 oktober. Van maandag t/m vrijdag mag de reis na 9.00 uur beginnen.

Als je van de actie gebruik maakt krijg je een voucher die je kunt inwisselen voor een dagretour op ns.nl. Op de door jouw gekozen traject mag je op één dag heen en terug reizen. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Naast NS doen ook Arriva, Breng, Connexxion, Veolia en Syntus mee met de actie. Je kunt echter niet met Thalys reizen. Bij Intercity Direct (tussen Schiphol – Rotterdam) en ICE heb je een toeslag nodig.

Op zaterdag en zondag mag je heel de dag reizen. Op maandag t/m vrijdag mag je pas vanaf 9.00 uur ´s ochtends op pad. Het e-ticket heeft een barcode waarmee je eventueel een poortje op een NS-station kunt openen. In- en uitchecken is niet verplicht.

Tijdens het bestelproces krijg je ook een upgrade naar de 1e klas aangeboden: voor 6 euro per persoon extra kan je in het weekend op de door jou gekozen dag 1e klas reizen. Op werkdagen betaal je 9 euro per persoon voor de upgrade.

Je kunt met het e-ticket ook koffie, cappuccino of thee halen bij La Place. Je krijgt er dan ook een gebakje bij. Bij La Place Express op NS stations is er geen gebak verkrijgbaar, je krijgt hier daarom een appelflap. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. Enkele speciale La Place-vestigingen zijn uitgesloten, zoals bedrijfsrestaurants, Zorgboulevard Rotterdam en de vestiging in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag.