fbpx
(c) Foto: Walibi Holland

Walibi met korting: durf jij het aan?

Heb je genoeg geluierd deze zomer en ben je toe aan wat meer actie? Ga een dagje erop uit naar het attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen. En een dagje Walibi Holland wordt leuker met een mooie aanbieding en Walibi met Korting kun je simpel realiseren.

Trein + Walibi

Zeker als je met de trein naar Walibi gaat. Bij de NS Spoordeelwinkel kun je t/m 31 augustus 2021 terecht voor een combinatiedeal. Je reist vanaf een station naar keuze naar Harderwijk, daar neem je de bus naar het pretpark. Voor € 46 heb je niet alleen een treinkaartje, maar ook een toegangsbewijs tot Walibi. Dat is wat ons betreft een prima voorbeeld van Walibi met korting. Let wel: in juli en augustus betaal je vanwege het hoogseizoen € 2 meer. Zie alle acties van de NS Spoordeelwinkel.

Over Walibi Holland

Het pretpark was geruime tijd gesloten vanwege de coronabeperkingen, maar sinds halverwege mei 2021 is het park weer open. Walibi Holland is perfect voor waaghalzen die zich niet laten afschrikken door onvoorstelbare hoogtes, kurkentrekkers en loopings. Je kunt je uren vermaken met de spectaculaire achtbanen, waaronder de Goliath, El Condor en Xpress: Platform 13. Naast deze zogenoemde ‘thrill rides’ zijn er ook talloze keuzes voor bezoekers met minder stalen zenuwen, zoals de Splash Battle en de El Rio Grande. Ook is er een groot aanbod aan kindvriendelijke attracties: spring bijvoorbeeld aan boord van de Mini Taxi’s of draai rond in de Super Swing.

Bezoek Walibi met korting

Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang tot het park. Voorheen hadden ook kinderen van drie t/m vijf jaar gratis toegang, maar deze betalen tegenwoordig € 18 in het laagseizoen of € 19 in het hoogseizoen. Kinderen van zes t/m elf jaar betalen standaard € 29, maar in juli en augustus € 31. Volwassenen zijn € 36 voor een toegangsticket kwijt, in het hoogseizoen € 2 meer. Senioren krijgen altijd korting en betalen € 7 minder dan een volwassene. Walibi zie je al vanaf 55 jaar als senior.

De genoemde prijzen zijn op basis van de kassa maar online krijg je korting bij Walibi. Volwassenen kunnen op die manier al voor € 29 een e-ticket kopen. Dit tarief is echter niet elke datum beschikbaar en niet bij last-minutes. Wil je met de hele familie naar Walibi? Dan is er de Family Deal en koop je vier toegangskaarten voor € 27,25 per stuk. Deze prijzen zijn voor het laagseizoen.

Daarnaast kun je korting ontvangen via de ANWB. De ANWB verkoopt tickets vanaf € 31 per persoon. Deze actie is te koop en te verzilveren t/m 27 oktober 2021. Zoals eerder genoemd is er ook een combinatiedeal beschikbaar via de NS Spoordeelwinkel.

Vanwege COVID19 zijn er maatregelen genomen. Zo kun je bijvoorbeeld niet meer in een wachtrij plaatsnemen, maar moet je je plek reserveren in een virtuele wachtrij. Ook hangen er op bepaalde punten bordjes en iconen die je strikt op moet volgen, zodat we met zijn allen voldoende afstand houden en de hygiëneregels opvolgen.

Toegangskaarten onder de hamer

Het is ook mogelijk om voordelige tickets te bemachtigen via de website VakantieVeilingen. Hier worden herhaaldelijk twee tickets voor volwassenen geveild. Om deze toegangskaarten in de wacht te slepen, zul je dus een bod moeten uitbrengen! VakantieVeilingen brengt helaas wel €5 servicekosten in rekening. Zorg er dus voor dat je nooit meer dan €50 biedt: dan is Walibi zelf namelijk goedkoper.

Bereikbaarheid

Walibi Holland is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: reis met de trein naar station Harderwijk en neem daar de ‘Walibi Express’ (buslijn 247) naar het park. De voordeligste treinkaartjes vind je via onze prijsvergelijker (of maak gebruik van de combi-aanbieding van de Spoordeelwinkel). Kinderen tot en met elf jaar reizen voordelig met een Railrunner (€ 2,50) of Kids Vrij (€ 0,01). De ‘Kids Vrij’-optie is echter alleen mogelijk in combinatie met een persoonlijke ov-chipkaart. Liever niet met de trein? Dan kun je uiteraard ook met de auto. Dan komen er wel parkeerkosten bij: € 8 per auto.

Verleg je grenzen

Ben je er klaar voor om je angsten te trotseren én ze te overwinnen? Neem dan een kijkje bij die hierboven genoemde websites, bezoek Walibi met korting, en ga de strijd aan met je angsten. Je beloning? Triomf, blijdschap en een dosis adrenaline.

Alternatieven

Zie je Walibi Holland toch niet zitten? Wat denk je dan van Duinrell met Korting? Of Madurodam met Korting? Zoek je iets leuks en leerzaams voor jonge kinderen, dan is voordelig naar het Spoorwegmuseum ook leuk.

Foto’s in dit bericht zijn afkomstig van Walibi Holland
0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anna
2 jaren geleden

Senioren korting bij Walibi bestaat niet meer. Bel Walibi voor hun uitleg.