fbpx

Dagretour met La Place lunch: 19 euro (oktober 2016)

  • Weten of er een nieuwe actie is met La Place treinkaartjes? Check dan de link of maak gebruik van de prijsvergelijker.

VERLOPEN. Lekker voordelig op reis met de trein, inclusief lunch? Het kan weer. Voor 19 euro heb je niet alleen een treinkaartje (2e klas), maar mag je ook lunchen bij La Place. Als je 1e klas wilt reizen, ben je normaal 26 euro per treinkaartje kwijt. De treinreis moet in oktober of november plaatsvinden.

De aanbieding wordt alleen online verkocht, en ook alleen in oktober. Doordeweeks mag de treinreis alleen na 9:00 uur beginnen. In het weekend mag je ook voor 9:00 uur op pad. Dan kun je echter ook voordelig treinen met een Kruidvat-treinkaartje. Het treinkaartje betreft een dagretour. Bij het verzilveren kies je vertrek- en eindstation. Dat kan ieder station in Nederland zijn. Ook kies je pas bij het verzilveren je reisdatum.

Alle treinen
Uiteraard is je treinkaartje geldig in alle treinen van NS. Maar je mag ook gebruik maken van de treinen van Arriva, Veolia, Syntus, Connexxion en Breng, mits die vervoerders (deels) rijden op jouw gekozen traject. Maak je het laat? Geen probleem, ook na 0:00 uur ´s nachts is je treinkaartje geldig. Voor 4:00 uur moet de reis zijn afgerond. Check vooraf hoe laat de laatste trein rijdt.

Uitzonderingen
Het treinkaartje is zoals gebruikelijk niet geldig in Thalys. Met ICE en Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) mag je alleen reizen als je naast dit treinkaartje nog een toeslagkaartje koopt. Wil je toeslagvrij reizen? Dan kun je uiteraard de gebruikelijke intercity nemen. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Je moet het treinkaartje zelf uitprinten. Tonen op de smartphone is niet toegestaan.

Lunch
Op dezelfde dag dat je met de trein reist kun je lekker lunchen bij La Place. Geniet van een La Place Sandwich boerenkaas, beenham of kruidenroomkaas met een glas versgeperste sinaasappelsap (small). Je krijgt twee e-tickets: één voor de treinreis (na verzilveren) en één voor La Place. Het e-ticket voor La Place zit al in de bevestigingsmail, in die e-mail staat ook de vouchercode voor het treinkaartje.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
M van der Veeken
7 jaren geleden

Niet toegekomen aan lunch. Deze is dan niet meer in te leveren, geen goede zaak.