fbpx

Goedkope NS Dagkaart bij Etos. Geldig na 11:00 uur

UPDATE! Er is in 2017 een soortgelijke actie. Deze wordt vanaf eind maart verkocht. 

Van maandag 6 t/m zondag 26 juli verkoopt Etos treinkaartjes. Het gaat om een dagkaart waarmee je voor 19,90 euro met 2 personen kris, kras door Nederland kunt reizen. Maar let op: de treinkaartjes zijn pas vanaf 11:00 uur geldig, ook in het weekend. De goedkope treinkaartjes kun je gebruiken in de periode van 10 augustus t/m 1 november 2015. 

 

Het treinkaartje is niet alleen geldig bij NS, maar ook bij andere vervoerders zoals Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. De NS Dagkaart is geldig door per vervoerder in- en uit te checken bij een treinreis. Alleen bij Connexxion en Syntus hoeft dat niet. Omdat het treinkaartje pas na 11:00 uur geldig is, wordt het treinkaartje ook wel een Superdalticket genoemd.

Welk treinkaartje past het beste bij je treinreis? Gebruik onze prijsvergelijker!

Het treinkaartje is volgens de voorwaarden uitsluitend geldig indien 2 personen samen reizen met ieder een geldig Superdalticket. Per aankoop krijg je twee tickets.

De goedkope NS Dagkaarten zijn niet verkrijgbaar bij Etos vestigingen op treinstations. Ook online kun je de aanbieding niet kopen. Met toeslag is het treinkaartje ook geldig in Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v., overige trajecten zijn toeslagvrij) en ICE International. De aanbieding kun je niet omruilen. Verder geldt: op = op.

Wil je weten wanneer er weer een treinactie is? Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie-nieuwsbrief! 

Afbeelding: Etos.