fbpx

Kruidvat treinkaartje weekend: € 13,99. Reizen t/m 22 oktober

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Lekker een zaterdag of zondag treinen? Kruidvat verkoopt vanaf 18 juli weer goedkope treinkaartjes voor het weekend. Dit keer gaat het niet om een wegwerpkaartje, maar om een e-ticket. Uitprinten is niet noodzakelijk, tonen via de NS Reisplanner Xtra app voldoet ook. De reis moet plaats vinden op een zaterdag of zondag tussen 22 juli en 22 oktober 2017.

Het treinkaartje kost 13,99 euro per stuk. Wie een Kruidvat Voordeelkaart heeft, kan met 150 spaarpunten de NS dagkaart met korting kopen en betaalt slechts 12,49 euro. Het is een op is op actie.

Hoe werkt het Kruidvat treinkaartje?

Bij aankoop hoef je niet direct een reisdatum te bepalen. Je krijgt namelijk een vouchercode. Die kun je gerust kort voor vertrek, bijvoorbeeld een dag vooraf of nog korter, inwisselen. Bij het verzilveren op deze pagina van ns.nl bepaal je pas de reisdatum en wie er reist. Omdat het een NS dagkaart betreft, hoef je geen bestemming te kiezen. Je kunt op de gekozen dag Kris, kras door Nederland. Niet alleen bij NS, maar ook met de treinen van Syntus, Breng, Arriva en Connexxion. Verzilveren kan dus tot en met 22 oktober. Na verzilveren kun je niets meer aanpassen.

Moet ik het ticket uitprinten?

Niet nodig! Je kunt namelijk ook het ticket op je smartphone tonen. Daarvoor heb je wel de NS Reisplanner Xtra app nodig. Bij het verzilveren kun je kiezen of je het kaartje print of in de Reisplanner Xtra app laat. Het kan natuurlijk ook allebei. Als je kiest voor de smartphone: zorg dan wel voor voldoende batterij! Het e-ticket heeft een qr-code (barcode) om de poortjes te openen, inchecken is echter niet verplicht.

Video: Zo reis je met het e-ticket met je smartphone

Wat als ik doordeweeks wil reizen?

Wie doordeweeks wil reizen, kan bij de Spoordeelwinkel een dagretour kopen voor 19 euro. Ale je met z’n tweeën reist, NS Zomertoer nog goedkoper. De NS Zomertoer is alleen doordeweeks te gebruiken voor omgerekend 13 euro per persoon en is te koop via Te koop via ns.nl. Voor een overzicht van acties die bij ons bekend zijn kun je onze prijsvergelijker gebruiken. Zo vindt je altijd de voordeligste treinkaartjes. De prijsvergelijker en de nieuwste aanbiedingen vind je ook via onze gratis app (Android Play Store of de iPhone app).

Waar kan ik de kaartjes kopen?

Natuurlijk bij alle Kruidvat winkels in Nederland. Maar ook online.

Wat moet ik verder nog weten?

Het Kruidvat treinkaartje is ook geldig bij Arriva, Syntus, Breng en Connexxion. Dat wil zeggen in de trein. Dit treinkaartje is niet geldig in de bus, tram en metro. Uitgezonderd trein vervangende bussen tijdens werkzaamheden. Het treinkaartje is niet geldig in de Thalys. Bij de Intercity Direct, de snelle trein die Amsterdam met Breda verbind via de hogesnelheidslijn, moet er een toeslag van 2,40 euro per persoon per enkele reis betaald worden. Een toeslag moet vooraf worden aangeschaft, en is alleen nodig als er tussen Schiphol en Rotterdam wordt gereisd.

Samenvatting Kruidvat treinkaartje

Betreft: NS Dagkaart, geldig kris, kras door Nederland.
Reisperiode: t/m 22 oktober op zaterdag of zondag
Verzilveringsperiode: t/m 22 oktober 2017
Verkoopperiode: Tot en met 6 augustus 2017
Prijs: 13,99
Geldig bij treinen van:  NS, Arriva, Connexxion, Syntus en Breng

Altijd goedkope treinkaartjes?

Deze actie is voor het eerst gemeld door Mientje van Zessen. Screenshot folder is afkomstig van Nicky Sytema. 

0 0 stemmen
Artikel waardering
141 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Els
7 jaren geleden

Pfff wel doordeweeks , niet doordeweeks , met z,n tweeen. Met m,n voordeelurenabonnement ook allerlei beprkingen….

dries molenaar
7 jaren geleden
Antwoord aan  Els

Wederom de gegeven paard in-de-bek-kijkert die in een ander onderwerp al aanduidde.

De aanbieding van persgroep-kranten lijkt mij een stuk gunstiger. Er is eigenlijk een permanente stroom van dit soort kaarten waardoor je als volle-mep-dagkaart koper eigenlijk gewoon in-je-gezicht bedrogen bent. Het is niet voor niets dat de bedrijven met vestigingen op stations deze kaarten daar niet (mogen) verkopen.

sjoerd
7 jaren geleden

moet je van te voren een datum invullen ?

Joke bakker
7 jaren geleden

Een vraag als je treinkaartje koopt van kruitvat mag je dan niet bepalen wanneer je zelf wil want als je een e ticket heb en je moet de dag door geven en er komt wat tussen dat je niet kunt ben je het kaartje kwijt waarom nu op eens die veranderingen zouden er heel veel niet blij mee zijn ,,, graag antwoord gr

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Joke bakker

Je hoeft bij aankoop nog geen reisdatum door te geven. Je hebt t/m 22 oktober om de vouchercode te verzilveren en (in het weekend) te reizen. Na verzilveren is aanpassen niet meer nodig. Ik heb de tekst verduidelijkt.

f.klaassen
6 jaren geleden
Antwoord aan  Joke bakker

Waardeloos zo’n dagkaart van kruidvat en NS.
De keuzemogelijkheden zij teruggebracht tot een beslissend moment.meestal zijn ze nog met spoorwerkzaamheden bezig ook die dag.
Gewoon terug naar hoe het was.Toch niet zo moeilijk een veilig en goed kaartje te maken ?

diberna
6 jaren geleden
Antwoord aan  Joke bakker

het oude vertrouwde kaartje … dat is veel handiger … zeker als je nog met kinderen zit en als er dan iets tussenkomt en je hebt je kaartje uitgeprint … helaas … weg … pech … het kaartje kun je dan gewoon een of twee weken later gaan gebruiken … leuk toch en geen miskoop … geen succes zal ik zeggen … aub het kaartje weer terug … mvg

P.Heesakkers
7 jaren geleden

De reiziger worstelt zich door allerlei kaartjes/aanbiedingen met verschillen in prijzen en heel veel mitsen en maren. Vragen genoeg maar duidelijkheid des te minder. Ik weet wel, `vroeger` is voorbij. Maar toen was het veel overzichtelijker. Je ging naar het loket, en vroeg b.v. 2e klas enkel of retour, en dat was het dan. Nu ziet men door de tariefering door de bomen het bos niet meer.

dries molenaar
7 jaren geleden
Antwoord aan  P.Heesakkers

Vroeger en nu is zo’n kaart drie/vier keer zo duur aan het loket. Als u daar zo aan hecht hoeft u geen aanbieding te gebruiken.

diny
7 jaren geleden

ik vind het maar niks je moet een datum uit printen ik wil zelf uit maken
wanneer ik wil gaan geef mij maar de normalen dag kaarten

dries molenaar
7 jaren geleden
Antwoord aan  diny

Dan koopt u die toch?

Kees
7 jaren geleden
Antwoord aan  diny

Helemaal mee eens, ik heb nu 2 kaartjes over en die kan ik gewoon op marktplaats zetten. Met e-tickets ben je je geld kwijt als er iets tussen komt.

p
6 jaren geleden
Antwoord aan  Kees

Ook dat nog ja.

Imc
7 jaren geleden
Antwoord aan  diny

Je moet van te voren en kan 5 minuten van te voren ook, bij het verzilveren ga je automatisch naar NS en kan je je eigen datum bepalen, ik doe net al week of paar dagen van tevoren, maar als je kan 5 minuten voor je vertrek al doen als je maar in die bepaalde geldigheid zit van je treinkaart staat duidelijk aangegeven.

Ilex
6 jaren geleden
Antwoord aan  diny

Een gewone dagkaart aan het loket van NS kost 50 euro. Je kan voor een actieprijs van 15 euro niet hetzelfde verwachten als voor de volle prijs.

Onthew
7 jaren geleden

van Aa naar B? retour of kris-kras?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Onthew

Dagkaart, dus Kris kras door Nederland. Anders heet het dagretour.

rosa
7 jaren geleden

Wat jammer nou weer, een E ticket.
Wij zaten juist de wachten op de actie van kruidvat.
Gewoon de kaartjes in het mapje zoals altijd.
Geen gedoe met uitprinten.
En dan ook nog alleen op zaterdag of zondag geldig.
Dit gaat niet goed verkocht worden

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  rosa

Kruidvat is altijd alleen het weekend. Gaat denk ik best goed verkocht worden. De wegwerpkaartjes zijn wel populairder.

Cees
7 jaren geleden

Zal je zien en beleven dat het exit gewone kruidcat kaartje of AH of Blokker kaartje gaat betekenen. Alles gaat maar digitaal. Nou weer gedoe met couponcodes invullen. Vind het helemaal niets..

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Cees

Dat denk ik niet hoor. AH had vroeger e-tickets, maar is juist (alweer even geleden) overgestapt naar wegwerp kaartjes. Bij NS doen ze graag experimenten. Ik heb er veel opmerkingen over gehoord, dus vermoed dat het impact zal hebben op de verkoopcijfers.

Dekker
7 jaren geleden
Antwoord aan  Cees

Vind ik ook. Ik ben70 plus krijg de kriebels van al dat digitale. Kwam vanmorgen van de koude kermis thuis! Moet je geen pc of smart hebben dan kan je niet meer profiteren van goedkoop reizen. Ouderen weer achter. De geraniums! Wilde iemand een plezier doen kadootje, maar die werd. Robbie’s ik ooklangzamerhand! Geef mij maar de gewone kaartjes.

p
6 jaren geleden
Antwoord aan  Dekker

Ik ben pas 38, maar ik vind het ook waardeloos al dat digitale. Geef mij ook de gewone kaartje smaar terug, in ieder geval kant en klaar. Niet dat je eerst 7x woordt doorverwezen naar een site, je niet meer weet in welke mail nou de verzilvering van je ticket staat, na 5x printen eindelijk een A4’tje hebt die niet te donker en ook niet te licht van kleur is (leesbaar is).

Tegen de tijd dat ik een ticket heb verzilverd ben ik soms dagen verder omdat ik geen printer heb en ik geen printer wil; aanschaffen omdat ik verder nooit een printer gebruik. Dan ben ik per jaar nog goedkoper uit als ik een keer met de volle prijs met de trein reis want ik ga bijna nooit met het OV meer. Ik ben afhankelijk van anderen die voor mij kunnen printen, maar daar heb ik ook geen zin meer in.

Bovendien, zo’n breekbaar telefoontje (of zijn het nou camera’s met belfunctie? :/) hoeft ook niet voor mij, waarop je kan internetten. Ik heb wel een mobieltje maar eentje uit uit de jaren ’00 van deze eeuw. Alleen maar om te kunnen bellen en bereikbaar te zijn, en die kan tenminste wél tegen een stootje want die zijn veel beter dan die van tegenwoordig. En de batterij gaat een week lang mee voor je ze weer hoeft op te laden.

Ik ben het echt compleet met u eens. Ik ben tot op bepaalde hoogte blij met nieuwe technologie, maar men slaat volledig door, zo ook de kaartjes van NS tegenwoordig. Losse kaartjes willen we, niet dat ellendige gedoe.

John Veldhuis
7 jaren geleden

Ik moet vaak glimlachen van de diverse reacties.
Heel veel vragen zijn echt al in de aanbieding beantwoord. Als daar staat dat je alleen in het weekeinde mag reizen, of als er staat dat je kris kras door heel Nederland mag reizen; dan vragen toch weer diversen of je wel door de week mag en soms ook of je wel alleen van A naar B mag reizen.
Heel bijzonder is het elke keer te lezen dat mensen zich afvragen of ze soms bij het bestellen/downloaden al de reisdatum moeten invullen, soms met vreemde opmerkingen daarbij. Er staat toch echt in de aanbieding dat bij het verzilveren pas de reisdatum moet worden bepaald.
Misschien een tip voor deze mensen: Lees eerst eerst een paar keer de aanbieding door voordat u gaat (na)vragen wat er al is geschreven. Groet van John.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  John Veldhuis

Daar heb je gelijk in John. Vaak worden vragen gesteld die al in de tekst staan. De vraag of je direct moet verzilveren stond aanvankelijk niet in de tekst, en n.a.v. de vragen heb ik de tekst nog wat verhelderd.

Toni
7 jaren geleden

Vanaf hoe laat s ochtends kan ik dan op zaterdag of zondag reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Toni

Vanaf de eerste trein. Eigenlijk al vanaf 0:00 uur s nachts

E.Smit
7 jaren geleden

Heel veel mensen hebben geen of een niet werkende printer, beter en gebruiksvriendelijker zijn de kaartjes in het mapje.

Trudy Vis
7 jaren geleden
Antwoord aan  E.Smit

Heel erg vervelend dat je dit kaartje nu ook uit moet printen ,lastig als je er geen 1 bezit..je moet zo de trein in kunnen stappen is veel aantrekkelijker

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Trudy Vis

Uitprinten is niet verplicht. Smartphone tonen met NS xtra app kan ook.

e.smit
7 jaren geleden

Liever de wegwerpticket, niet iedereen heeft een printer.

Rechie
7 jaren geleden

Er zal wel een reden zijn voor deze methode ipv wegwerpkaartje. Dit laatste is handiger, maar er zijn er hier bij, waarvoor het nooit goed is. Je bent niets verplicht!!

Bart
7 jaren geleden

Beste Treinreiziger, ik snap heel goed dat er bij jullie geen professor achter de computer zit, maar kunnen jullie de tekst eens controleren voordat jullie deze online zetten?
“met korting kopen en betaalD slechts 12,49 euro.”
“is het voordeligst uit met de NS Zomertoer, en betaalD omgerekend 13 euro per persoon”
Geen schande hoor, we begrijpen gelukkig wat er bedoeld wordt. Bedankt voor de info, ik ga er wel weer een paar kopen…

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Bart

Ik ben inderdaad goed in dit soort foutjes, mijn specialiteit. Artikelen worden wel nagekeken door groepje vrijwilligers, maar in het algemeen pas als ze al online staan. Om zo te zorgen dat onze bezoekers al wel de belangrijkste informatie kunnen verkrijgen.

Ikke
7 jaren geleden
Antwoord aan  Bart

Weer zo’n azijnpisser. Gaat om de aanbieding, toch niet om examen perfect Nederlands?

Riky
7 jaren geleden

Vandaag een leuk dagje uit gehad met een wegwerp kaartje van Kruidvat mag van mij best blijven en ik denk met mij voor velen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Riky

Dat is dus niet waar. Als je gewoon wacht met de vouchercode te verzilveren tot op het laatste moment, dan kun je dus ongebruikte vouchercodes net zo goed aan iemand anders aanbieden.

Mar
7 jaren geleden

Is het mogelijk om pas op de reisdag zelf de voucher te verzilveren daar ik wegens gezondheidsredenen pas op de dag zelf weet of ik kan gaan?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Mar

Dat is in beginsel mogelijk. Alleen als er een storing is – gebeurd gelukkig niet vaak – bij het systeem, kan dat niet.

Riky
7 jaren geleden

Vandaag een leuk dagje uit gehad met een wegwerp kaartje van het kruitvat dat mag van mij best blijven en ik denk met mij voor velen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Riky

Alhoewel etickets het ook goed doen, zijn wegwerpkaartjes inderdaad populairder.

j grooters
7 jaren geleden

Kan je de tickets ook laten uitprinten in de winkels? Geen printmogelijkheden nm

RG
7 jaren geleden

Meer als 10 euro is eigenlijk het kaartje niet waard .
Gewoon weer de prijzen zoals voorheen zonder gebak en taartje dat zijn we zelf al .

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  RG

Tja, als je het niet waard vindt is het advies simpel: niet kopen. Het normale tarief loopt op tot 50 euro. Kruidvat kaartjes kosten al jaren 14 euro. Zonder iets erbij. Met de auto retour Rotterdam – Groningen lukt in elk geval nooit voor 14 euro. Persoonlijk vind ik dat u de waarde daarom onderschat.

Anny
7 jaren geleden

Wat jammer dat kruitvat dit gaat veranderen, ik zal dan geen treinkaart meer kopen omdat ik helaas geen printer hebt en ook lastig is een datum in te vullen. Het ging altijd goed met dat kaartje. Ik hoop dat het oude systeem blijft.

riessie
7 jaren geleden

Ik heb geen printer meer en heb een sleche ervaring met een e ticket van AH : Op de dag dat ik wou reizen lag het systeem plat en kon ik alsnog gewoon met mijn ov chipkaart.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  riessie

Dat is balen. In dat geval zou ik nog wel een claim neerleggen bij de NS Klantenservice. In verleden hebben we het zelf ook twee of drie keer meegemaakt. Dat hoort wat ons betreft eigenlijk niet te kunnen. Maar voor de zekerheid adviseren we daarom een dag voor vertrek aan te houden. Dan kun je gedurende die dag indien nodig een paar keer proberen.

V.Giesen
7 jaren geleden

Liever de kaartjes in map dan dit !! Ook ik heb geen printer nog computer !!
Jammer dat Kruidvat hier in overstapt.

Wim Mollink
7 jaren geleden

In de actie staat dat je altijd moet in- en uitchecken. Maar dat kan toch alleen bij de stations met poortjes? Hoe moet je met een e-ticket bij een paaltje inchecken?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Wim Mollink

E-tickets hebben altijd een qr-code waarmee de poortjes geopend kon worden. Tot nu toe was bij een e-ticket inchecken niet verplicht, en werkte het e-ticket niet bij paaltjes (was ook niet nodig), ik heb nu bij NS de vraag uitstaan of daar iets veranderd aan is.

dries molenaar
7 jaren geleden
Antwoord aan  Wim Mollink

Inchecken kan overal. De papieren dingen hebben een QR code om poortjes te openen maar checken daarmee nog niet in.

Linda
7 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Met e-tickets hoef je niet in te checken. Alleen aan de conducteur tonen. De QR code dient alleen om de poortjes te openen.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Wim Mollink

NS laat weten dat inchecken niet verplicht is. De tekst bij Kruidvat is als het goed is aangepast.

Hh
7 jaren geleden

Ook slechte ervaring met vouchers dag van uitprinten lag idd het systeem plat en dat tot 2x toe ..helaas

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Hh

In verleden hebben we het zelf ook twee of drie keer meegemaakt. Dat hoort wat ons betreft eigenlijk niet te kunnen. Maar voor de zekerheid adviseren we daarom een dag voor vertrek aan te houden. Dan kun je gedurende die dag indien nodig een paar keer proberen.

Margriet
7 jaren geleden

Wat veel gezeur, wie de e-kaartjes kan
en wil gebruiken, evenals de kaartjes uit de winkels moet dat gewoon doen. Wie het niks vindt moet gewoon de volle mep betalen, maar hou op met dat gezeur. Misschien niets beters te doen?

dries molenaar
7 jaren geleden
Antwoord aan  Margriet

Dat zit ik ook al te betogen maar de zeurmensen zijn hardnekkig en met velen.

Trudy Vis
7 jaren geleden

Ik en meerdere mensen vinden de kaartjes van kruidvat fijn omdat je ze niet hoeft uit te printen.
Heel erg vervelend vindt ik dat dit nu niet meer kan want ik ga meestal onverwachts met de trein mee ,hangt ook vaak van het weer af..

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Trudy Vis

Het is wat omslachtiger, maar kan met smartphone nog steeds op de dag zelf en vrij simpel.

Rien de Boer
7 jaren geleden

Wat is het verschil tussen een dagretour (Hema) en een dagkaart (Kruitvat) ?

Ilex
6 jaren geleden
Antwoord aan  Rien de Boer

Kruidvat verkoopt meestal alleen weekeind kaarten, de andere winkels zoals AH en Hema hebben meestal daluren-kaarten die dus de hele week geldig zijn.

Pablo
7 jaren geleden

Wat een aanfluiting dit. Zeer klantonvriendelijk ook, om mensen zonder printer/smartphone zo aan de kant te schuiven. Voortaan naar de Etos.

Cees
7 jaren geleden
Antwoord aan  Pablo

De manier van treinkaartjes kopen is een aan fluiting. Ouderen mensen kunnen hier niets mee. De oude manier is en was 100 procent beter en .Daarom laat het zo blijven ook voor de verkoop

Anoniem
7 jaren geleden

Wat is dit rot nooit meer met de trein denken ze bij kruitvat niet aan de ouderen.

Danny
7 jaren geleden

Wat een grappige reacties hier allemaal over de ouderen, of die mensen allemaal uit begin 1900 komen gestapt. de meeste ouderen van nu weten echt wel hoe een pc of printer werkt, die mensen zijn niet achterlijk,

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Danny

De meeste mensen hebben het hier over hun zelf. We zijn zelfs gebeld door enkele ouderen “die er even over wilde praten”. Dat was iemand van 85. Dan snap ik dat je weinig interesse hebt in printer en smartphone. Veel mensen hebben ook verkeerde vooroordelen. Die denken dat je direct datum moet kiezen, printer noodzakelijk is, etcetera.

Anas Bashier mohammedahmed
7 jaren geleden

ing bank

sacha
6 jaren geleden

Kan ik het kruidvatkaartje combineren met een update naar 1e klas? (aanbieding van NS)

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  sacha

Bij het verzilveren krijg je de optie om tegen 5 euro extra up te graden naar de 1e klas. Andere tickets voor upgrade zijn in de regel niet te combineren met andere acties.

Ilex
6 jaren geleden

Waarom zou dat niet vermeld worden in de actievoorwaarden van Kruidvat (niet jouw schuld, Treinreiziger.nl). Ik wil best een goedkope dagkaart, maar geen 2e klas. (huilende kinderen, luidpratende medereizigers, enz).

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ilex

Goeie vraag. Ik weet niet zeker of de upgrade altijd wordt aangeboden of gelimiteerd of alleen bepaalde reis of verzilveringsperiode.

bert
6 jaren geleden

Waarom nu zo heb liever een mapje met kaartje heb geen mobiel en geen printer dan maar niet meer met de trein

Ilex
6 jaren geleden
Antwoord aan  bert

En je kent niemand die een computer met printer heeft?

Tamara
6 jaren geleden

Een vraag over het kruidvat treinkaartje, tot welke tijd loopt een dag. Stel ik ga zaterdag om 12 uur smiddags naar mijn bestemming en wil na 0.30 ongeveer terug…telt dit dan nog als zaterdag of als zondag. Kan ik dus met datzelfde kaartje heen en terugDus welke tijd loopt een dag??

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Tamara

Het treinkaartje is geldig tot en met 4:00 uur. Dus om 0:30 de trein is geen probleem.

harald
6 jaren geleden

wat een gezeur,wees blij dat er akties zijn.

Catharina
6 jaren geleden

Beste, op welke wijze kan ik een Kruidvat treinkaartje bestellen? Dat zie ik niet op de site, of kijk ik met mijn neus? :-/

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Catharina

Ik zal dat aanvullen. Maar hier online: https://www.kruidvat.nl/nsvoucher

Els
6 jaren geleden

Kunnen opa en oma met deze kaartjes de kleinkinderen meenemen? Of moeten die ook kaartjes van het Kruidvat?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Els

Kinderen kunnen altijd op een Railtunner voor 2,50 euro. (Zelfs zonder volwassene)

Ilex
6 jaren geleden

Ik denk dat het nu een E-ticket is ipv een chipkaart omdat veel mensen vergaten in te checken bij stations zonder poortjes en daarna door vervelende coducteurs uit de trein werden gegooid. (Zelf gezien in trein Geldermalsen-Dordrecht).

dineke
6 jaren geleden

Heel erg jammer, het is niet voor iedereen haalbaar om hier gebruik van te maken. Ik heb 1x zo’n e.ticket gekocht, maar het lukte van geen kanten. Dus weg geld. Waarom deze verandering? Niets makkelijker dan een kaartje kopen,wat je zo kunt gebruiken.Niks geen gedoe met allerlei handelingen om het uit
te printen, als dat niet lukt, kun je je uitstapje wel vergeten, of alsnog een ander kaartje kopen.Ben je duur uit.

Michael
6 jaren geleden

voor de mopperaars dat ze het kaartje moeten uitprinten.
Wel is gehoord van vrienden,familie of een bobliotheek waar je het kaartje kan uitprinten dan.
Probleem opgelost.

Nicolaas
6 jaren geleden

Misschien heb ik er overheen gelezen hoor. Maar kun je dit kaartje ook nog upgraden naar 1e klas? Soms kan het wel, en soms niet en het staat er niet altijd bij. Bij voorbaat dank voor de informatie en hartstikke mooi dat jullie altijd alles zo fijn in de gaten houden. Ik heb er veel voordeel van!

Shanna de Lang
6 jaren geleden

Ik dacht dat ik ergens ander heb gelezen dat je dit kaartje alleen kan gebruiken als je met 2 personen reist, klopt dat? Zo ja, moet je dan ook samen in de trein zitten? Ik begin namelijk vanaf een ander station dan mijn reismaatje, dus dan zitten we niet samen bij elkaar in de trein.

H.j.
6 jaren geleden

Waarom mort ook hier weer de privacy het ontgelden Bij het verzilveren moet je naam, voornaam en geboorte datum opgeven. Dat is toch nergens voor nodig. Ik vind dit ronduit schandalig,

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  H.j.

Heel gebruikelijk bij e-tickets bij trein en vliegtuig in vrijwel alle landen. Je zou anders je ticket 10x kunnen uitprinten, en aan 10 personen kunnen geven. De naam en geboortedatum dienen alleen ter controle om zo te voorkomen dat er maximaal één persoon van het ticket gebruik kan maken.

Jack
6 jaren geleden

Heb het met andere vouchers meegemaakt de dag dat ik wilde reizen lag de site plat.Een dagje uit voor 4 personen viel in het water.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jack

Helaas is dat in het verleden wel eens voorgekomen. Daarom ons advies om het 1 of 2 dagen voor vertrek te doen.

Natas
6 jaren geleden

Ik heb nog een vraag over de dagkaartjes. Ik heb een zoon die op een zaterdag naar Heerlen wil reizen en daar ook overnacht. Kan ik voor hem 2 dagkaarten kopen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Natas

Als je op een andere dag terug reist, heb je inderdaad twee kaartjes nodig. Als je het gebruikt als enkele reis, dan kun je ook van de aanbieding 2 enkeltjes voor 20,50 euro gebruik maken: http://www.treinreiziger.nl/treinactie-twee-enkele-reizen-voor-minder-dan-21-euro/

Sam
6 jaren geleden

Stelletje zeikerds.
Als een product je niet bevalt of het is te ingewikkeld dan koop je t toch niet.
Mensen praten altijd alsof ze allerlei verworven rechten hebben.
Het is een aanbieding ( er wordt je iets aangeboden) je bent niks verplicht.
Ik heb mijn kaartje een uur voor mijn reis gekocht, verzilverd en gëupgrade naar 1e klas, en geladen in mijn NS reisplanner xtra app zodat ik m niet hoef uit te printen. BAMMM JONGUHH!!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sam

Het is inderdaad vrij simpel, en met de upgrade voor 5 euro naar de 1e klas extra leuk. Als je zou willen kan je het nog kopen op het station zelf. Ik snap dat een bepaalde doelgroep hier minder handig mee is, en die is vooral teleurgesteld omdat voor hen het oude vertrouwde ticket nu niet wordt aangeboden. Maar het is een blijft een actie, waar logischerwijs restricties aan zitten.

Sanne
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sam

Solliciteer je nu naar een compliment hoe geweldig het is dat het jou zo goed gelukt is?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sanne

Heel veel mensen reageren hier dat eticket lastig is. Wat Sam probeert aan te geven dat het juist makkelijk is. Dat is iets anders dan naar een compliment solliciteren 🙂

Fred A
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sam

Ben hier helemaal mee eens…Ik ben 65+ en heb geen moeite om een e-ticket te verzilveren. Ik erger me dood dat 65+ mensen als een stelletje sukkels worden gedeponeerd bij PC activiteiten.

Taco
6 jaren geleden

Ik heb ook zo’n voucher gekocht. Eigenlijk veronderstelde ik dat het om een goedkoop treinkaartje ging. Nu moet ik ook al mijn prive informatie invullen. Dat gaat de ns niks lijkt me.
Grootste ellende is de voucher niet te retourneren is. Klote product, en nooit meer voor mij.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Taco

Met een e-ticket moet voorkomen worden dat deze tien keer worden uitgeprint en door tien verschillende personen worden gebruikt. Daarom zijn ze persoonsgebonden gemaakt. Verder wordt daar niets mee gedaan.

Cees
6 jaren geleden

Omslachtig gedoe van het Kruidvat. Lever gewoon een kaartje af.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Cees

Het is een keuze van NS en Kruidvat. Voordeel is dat de voorraad nu niet uitverkocht kan raken, en het verzilveren vind ik persoonlijk best simpel werken.

Cees
6 jaren geleden

Hier geldt; waarom makkelijk als het moeilijk kan.

lies
6 jaren geleden

waardeloos die e.tickets zo geef mij maar de normalen wegwerrpkaartjes

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  lies

Om eerlijk te zijn snap ik dat sommige mensen wegwerpkaartjes prettiger vinden, maar waarom ze waardeloos worden genoemd snap ik niets van. Werkt best simpel, en heeft als voordeel dat je ook op laatste moment een kaartje kan kopen, zonder dat je eerst naar de winkel hoeft.

Taco
6 jaren geleden

Ik wil de voucher inruilen en mijn geld terug. Blijkbaar wil het Kruitvat dat niet. Ik betwijfel toch of dit geweigerd mag worden.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Taco

Dit is inderdaad een actie die niet geruild kan worden. Zeker als het in een fysieke winkel gekocht is, is er geen twijfel: dat mag. Bij koop op afstand (internet) heb je normaal 14 dagen bedenktijd, maar er zijn uitzonderingen. En deze valt er zover ik weet ook onder. De vouchercode zou je anders stiekem na ruilen toch kunnen gebruiken.

John
6 jaren geleden

Ik weet dat Antwerpen nog steeds niet in Nederland ligt, maar is het mogelijk met dit kaartje ook daarheen te reizen? Of zul je toch echt een kaartje van Roosendaal – Antwerpen erbij moeten kopen?

Eduard de Jong
6 jaren geleden

Je koopt op de site van NS Internationaal een kaartje vanaf jouw vertrekstation (bijv. Groningen) naar Antwerpen met de optie bij NS 100 % korting in Nederland. Een enkeltje is €4,20, een retour is €8,40. Totale kosten per persoon bij een retourreis naar en van Antwerpen op zaterdag of zondag zijn dus €22,39 inclusief Kruidvat-kaartje van €13,99.
Wel opschieten: het Kruidvat-kaartje is nog maar enkele dagen verkrijgbaar: uiterlijk 30 juli.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Eduard de Jong

Klopt, al kom ik bij een superdagretour uit op 9,80 euro. Dat verschil is te overzien.

Pyternel
6 jaren geleden

Wat een gezeur hiero. Ga toch fietsen