fbpx

Blokker treinactie onverwacht snel uitverkocht

De Blokker-treinactie die vorige week van start ging, is een onverwacht succes. De actie had twee weken moeten duren, maar al binnen een week zijn de goedkope treinkaartjes op blokker.nl uitverkocht. Ook in veel winkels zijn de dagkaarten op.

"De treinkaartjes zijn altijd populair, maar dit keer gingen de treinkaartjes veel sneller dan gebruikelijk. Dit hadden we niet voorzien" zegt Blokker-woordvoerder Johan Oosterhof. In vergelijking met voorgaande acties lag de verkoop in de eerste week dertig tot veertig procent hoger dan tijdens eerdere acties. 

Blokker is verrast door het enorme succes. "We hebben jarenlange ervaring met de verkoop van deze treinkaartjes, waardoor we normaal gesproken de verwachte verkoop heel goed kunnen inschatten. Maar vanaf dag één vlogen de goedkope treinkaartjes de deur uit", legt de woordvoerder uit.

De winkelketen kon vervolgens geen extra treinkaartjes bijkopen. "De wegwerp-chipkaarten hebben een langere productietijd. Wij moeten vooraf de treinkaartjes inkopen, waarbij we willen voorkomen dat we er onvoldoende hebben, maar ook willen voorkomen dat we treinkaartjes overhouden". Waarom de treinkaartjes dit keer veel sneller gingen dan bij voorgaande acties, weet de woordvoerder niet.

Een aantal vestigingen had dinsdagmorgen nog wel enkele Blokker-treinkaartjes. Oosterhof: "Er zijn er totaal nog zo´n zevenduizend, maar die zullen in een à twee dagen waarschijnlijk op zijn." Hoeveel treinkaartjes Blokker heeft gekocht en wanneer de volgende actie komt, kan het bedrijf niet zeggen.

1 gedachte aan “Blokker treinactie onverwacht snel uitverkocht”

  1. nicole schreef:

    Is blokker treinkaart op 25 mei als zondagsdienst geldig, of pas na 09.00??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *