fbpx

NS Dagkaart voor ruim 20 euro (maart 2016)

31 mrt 2016 20:59

Wil je kris, kras door Nederland kunnen reizen? Dan kun je nu bij ActievandeDag een dagkaart kopen voor 20,50 euro. Dit treinkaartje is doordeweeks geldig vanaf 9.00 uur en in het weekend de gehele dag. De treinreis moet plaatsvinden voor of op 31 mei, maar niet op 27 april (Koningsdag). 

De NS-Dagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook in alle treinen van Arriva, Connexxion, Breng, Veolia en Syntus. Alleen met de Thalys kun je niet reizen. Indien je kiest voor Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) of ICE dien je naast de dagkaart nog een toeslag te kopen. Je kunt echter ook altijd kiezen voor de reguliere toeslagvrije Intercity. De dagkaart wordt geleverd als e-ticket.

Met een dagkaart kun je dus op één dag naar meerdere bestemmingen reizen. Wil je slechts naar één stad? Dan ben je goedkoper uit met het treinkaartje van 19 euro van de Spoordeelwinkel. Ook is er een aanbieding met twee enkele reizen, dat is handig als je niet op dezelfde dag heen en terug wilt.

De redactie van Treinreiziger.nl weet niet tot wanneer deze actie te koop is. Actievandedag laat weten dat de aanbieding beschikbaar is zolang de voorraad strekt. OP = OP

Wat is het goedkoopste treinkaartje voor uw reis? 

 

Verdien een gratis dagkaart
Zie je een goedkoop treinkaartje waarmee je door heel Nederland kunt reizen en deze staat niet op onze website? Tip onze redactie dan via redactie@treinreiziger.nl. De eerste die de actie meldt krijgt een gratis treinkaartje. Treinacties van de Spoordeelwinkel zijn uitgezonderd. Check hier de voorwaarden. (Let op: er worden ook valse e-mails verzonden over gratis treinkaartjes. Daarmee hebben we niets te maken.)


Gratis nieuwsbrief goedkope treinkaartjes
Ongeveer 1x per maand