fbpx

Zomervoordeel bij Syntus: bussen en treinen extra voordelig

Trein- en busreizigers reizen in juli en augustus goedkoop met Syntus. In deze periode is namelijk het Syntus-SuperTicket op alle dagen van de week geldig in alle treinen en bussen van Syntus. In de treinen is het vervoerbewijs op doordeweekse dagen vanaf 9.00 uur geldig en in het weekend de hele dag.

In de bussen is het ticket zeven dagen per week de hele dag geldig. Syntus merkt dat de vakantieperiode is aangebroken. Elk jaar maken in de zomerperiode minder studenten en scholieren gebruik van het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is hierop aangepast; gedurende de vakantieperiode wordt een zomerdienstregeling gereden. Daarom verwelkomt Syntus graag recreatieve reizigers die voordelig met het Syntus-SuperTicket gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer van Syntus.

Een Syntus-SuperTicket kost 10 euro en is geldig voor maximaal twee personen van 12 jaar en ouder. Als één van deze personen 18 jaar of ouder is, dan mogen er maximaal drie kinderen van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen.
Het kaartje is te koop bij alle buschauffeurs van Syntus. Daarnaast kan eenvoudig via www.syntus.nl de kaarten worden besteld en hebben diverse VVV-kantoren in de Achterhoek de kaart in de verkoop. Ook de bibliotheken ’s-Heerenberg en Didam verkopen het Syntus SuperTicket. Alle informatie en voorwaarden van dit vervoerbewijs is na te lezen op www.syntus.nl.