fbpx

Bayonne: vanaf 47 euro

Van Nederland naar het Franse Bayonne: dagelijks zijn er 2 a 3 verbindingen per hogesnelheidstrein (Thalys / TGV). Vanuit Rotterdam is de Franse kustplaats Bayonne in minder dan 10 uur bereikbaar. Met heel goed zoeken vonden wij treintickets vanaf 47 euro. Toch zal u in de meeste gevallen wel meer betalen voor een ticket. TGV Europe verkoopt treintickets naar Bayonne.

NS International verkoopt geen treintickets naar Bayonne, daarom bevelen wij TGV Europe aan. Per Thalys reist u naar Parijs, vervolgens neemt u binnen Parijs de metro om daarna met de TGV verder te reizen naar Irun.

Uit onderzoek van treinreiziger.nl blijkt dat de aller goedkoopste treintickets van 47 euro heel moeilijk te vinden zijn. Het tarief vancirca 60 euro was tussen de 2 en 3 maanden voor reisdatum wel regelmatig te vinden. Bij sommige dagen op korte termijn, kregen we geen resultaat. Als we het treinkaartje Amsterdam – Parijs en het kaartje Parijs – Bayonne los wilde kopen, lukte het wel.

  • Update: Gelukkig is het inmiddels op de website van TGV Europe wel mogelijk om in één keer een ticket Amsterdam – Bayonne te boeken.

Het voordeel van de trein is dat u rechtstreeks van centrum naar centrum kunt reizen, en geen last heeft van inchecktijden, of maximum bagagegewicht. Bent u nog nooit met de trein op vakantie geweest? Probeer het eens.

Bekijk foto van Bayonne op wikipedia.

 Voor hotels: Hotels.com

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Toine van Moorsel
5 jaren geleden

Op vrijdag 31 mei a.s. ben ik met werken klaar in Roncesvalles. Wil m’n vrouw dan van de trein Amsterdam – Bayonne afhalen. wat kunt u me adviseren