youtube treinreiziger zoeken zoeken

Bespaar tot 2 jaar lang 30% op Spoordeelwinkel treinacties

De HEMA verkoopt opnieuw cadeaukaarten voor de Spoordeelwinkel met 30% korting. De Spoordeelwinkel heeft de afgelopen paar jaar vrijwel iedere maand dagretours verkocht voor 18 of 19 euro. Daarop kun je dus 30% besparen! De cadeaukaarten zijn 2 jaar lang geldig na uitgifte. Een tegoedbon voor 10 euro kost nu 7 euro, en een cadeaukaart van 25 euro nu slechts 17,50 euro.

 • Zie ook de HEMA-folder (pagina 25). Niet online verkrijgbaar. OP = OP.

De Spoordeelwinkel heeft iedere maand circa 25 aanbiedingen. Het gaat dan ook om combideals, bijvoorbeeld trein + toegang voor pretparken, musea, rondvaarten en dergelijke. Tot nu verkoopt de Spoordeelwinkel ook iedere maand een dagretour voor meestal 19 euro (soms 18 euro, enkele keer 20 euro). Met deze NS Cadeaukaart kun je maar liefst 30% besparen op dat bedrag.

Extra voordelig: Dagkaart
Je hoeft het saldo van een cadeaukaart niet in één keer uit te geven, dat mag ook verspreid over meerdere aankopen. Ook kun je meerdere cadeaukaarten inwisselen bij één bestelling. Dankzij deze aanbieding zijn de acties van de Spoordeelwinkel nog aantrekkelijker. Zo kun je momenteel (t/m 5 maart 2017) een dagkaart voor 16 euro kopen bij de Spoordeelwinkel. Als je daar één cadeaubon voor 10 euro bij gebruikt, betaal je eigenlijk maar 13 euro. Je kunt ook twee Spoordeelwinkel-cadeaukaarten van 10 euro gebruiken. Dan betaal je omgerekend 11,20 euro. (Je betaalt 14 euro voor de twee cadeaukaarten, maar hebt na gebruik nog 4 euro saldo voor een volgende aankoop).

De voordelige cadeaukaarten voor de NS Spoordeelwinkel worden alleen in de fysieke HEMA-winkels verkocht, niet online. Deze aanbieding is te koop van 20 februari t/m 5 maart 2017. In januari verkocht de HEMA ook al de cadeaubonnen met 30% korting. We weten niet of en hoe vaak deze aanbieding nog herhaald gaat worden. De tegoedbonnen met korting worden niet verkocht in HEMA-vestigingen op het station. Bij de vorige actie in januari hebben wij als redactie in elk geval ruim ingekocht, zodat we de komende periode lekker kunnen besparen op treinreizen (en beloners van tips ook voordelig kunnen belonen).

Veelgestelde vragen over de NS Spoordeelwinkel cadeaubon:

Een cadeaubon van de NS Spoordeelwinkel is 2 jaar geldig en niet inwisselbaar voor geld. Het tegoed kan in delen worden gebruikt. Ook kan je meerdere cadeaukaarten gebruiken bij de aankoop van één actie. Elke maand heeft de Spoordeelwinkel nieuwe aanbiedingen.

Op de pagina waarop je moet betalen, dus waar je normaal voor iDEAL betalen kiest, kun je de cadeaukaart verzilveren.

In de stappen daarvoor (toevoegen in de winkelwagen, adres invullen, etc) lijk je de normale volle prijs te moeten betalen. Op het moment dat je normaal met iDEAL betaalt, kies je nu voor “cadeaukaart gebruiken”.

Vervolgens kun je (soms met een paar tellen vertraging) het kaartnummer en de veiligheidscode van de cadeaukaart van de Spoordeelwinkel kunt invullen. Op de achterzijde van de cadeaukaart vind je onder de barcode het kaartnummer. De veiligheidscode staat rechts op de kaart verborgen en wordt zichtbaar als je deze doorkrast. Als je onvoldoende saldo hebt op de cadeaukaart kun je het resterende bedrag betalen via een tweede cadeaukaart of via iDEAL. Als je juist saldo overhoud, dan kun je dat een andere keer (binnen 2 jaar na aankoop) gebruiken.

Elke maand biedt de Spoordeelwinkel nieuwe uitjes aan met de trein. Voor een aantrekkelijk bedrag is zowel de toegang als het treinkaartje inbegrepen. Daarnaast verkoopt de Spoordeelwinkel meestal een voordelig dagretour (circa 18 a 20 euro), waarbij ook een versnapering is inbegrepen. Meestal mag de reis doordeweeks niet voor 9:00 uur plaatsvinden en zijn er in het weekend geen tijdsbeperkingen. Controleer dit altijd. Na aankoop ontvang je een vouchercode die je op een later moment kunt verzilveren op ns.nl. De Spoordeelwinkel heeft regelmatig acties met pretparken (Efteling, Walibi, Duinrell, etc.), dierentuinen (Blijdorp, Artis, Burgers Zoo, Antwerpen Zoo, Wildlands en dergelijke), restaurants en andere attracties.

Nee, je kunt het tegoed van een cadeaubon van de NS Spoordeelwinkel in meerdere delen besteden. Het tegoed is na uitgifte 2 jaar geldig. Het is ook mogelijk om meerdere cadeaubonnen te gebruiken indien je juist onvoldoende tegoed hebt op één cadeaubon. Heb je maar één cadeaubon en is je bestelling duurder? Dan kun je het restant betalen met iDEAL.

Alle acties die worden verkocht via Spoordeelwinkel.nl. Dat zijn vooral uitjes (trein + toegang), maar tot nu toe verkoopt de Spoordeelwinkel ook iedere maand een dagretour voor circa 19 euro. Daar zit meestal ook een versnapering bij. Doordeweeks mag je in de regel nooit voor 9:00 uur reizen. Dagkaarten worden minder vaak via de Spoordeelwinkel verkocht, maar ook dat komt voor. (Check hier verschil dagkaart en dagretour.)

Je kunt de cadeaukaart niet ruilen. Deze actie is als eerste gemeld door Peter van Kempen. Alhoewel we aanbiedingen die lopen via de Spoordeelwinkel van NS in principe niet belonen (zie voorwaarden), hebben we dat in dit geval wel gedaan omdat het om een cadeaukaart gaat.

Screenshot uit de HEMA folder.

SpoordeelwinkelCadeau.JPG

 • Spoordaafje Spoordaaf

  Maar dan moeten die codes dan ook wel werken. Ik heb een cadeaubon van 25 Euro gekocht, probeer de code ervan te verzilveren. Lukt dat? Nee, niks, nada!

 • Esther Van Kamperdijk

  Ik kan de link niet vinden naar deze kadokaarten! Hebben jullie de link voor mij?

  • Nee, helaas worden ze niet online verkocht, alleen in de echte winkels. (Staat aangegeven na de verwijzing naar de Hema folder :-))

 • Maarten K

  Vandaag in Groningen bij twee Hema’s geweest om cadeaukaarten voor de spoordeelwinkel te kopen…
  Bij de eerste hadden ze ze niet en konden ze ook niets meer vertellen. Bij de tweede hadden ze ze ook niet, maar werd wel verteld dat ze ze nog niet gehad hadden. Ook werd gemeld dat er andere Hema’s zijn die ze ook nog niet hadden. Helaas kon men niet vertellen wanneer ze er wel zijn.
  Weet iemand hier misschien meer over?